Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czy coś złego jest w tym że np. podoba mi się szczupła zgrabna? Dlaczego mam brać taka która mi się nie podoba?

@Mirek224: no nic złego. Ale po prostu nie rozumiem, dlaczego to coś złego gdy kobieta szuka wysokiego, umięśnionego i bogatego ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Mirek224: No, ale czemu jest takie zdziwienie? Ty wybierając partnerkę też będziesz kierował się "ona potrafi kochać" czy tym, że np.: fizycznie wcale Ci się nie podoba, ma słabe poczucie humoru, średnio gotuje i nie pracuje.
  • Odpowiedz
@Mirek224: przejrzyj sobie wykop, zrob licznik slow: "brzydka","wieloryb","kartoflany ryj" itd. Zrozumiesz ze atrakcyjnosc nie ma plci, jedynie kobiety maja wiekszy wybor i to wiekszosc piecze.
A jeszcze dodaj do tego toxykow gloszacych postulaty o ograniczaniu dostepu do sm albo wolnosci slowa lub wymagajacych od partnerki jakis funkcji z poprzedniej epoki. Szybko dojdziesz do wniosku, ze nie ma sensu babrac sie w gownie, zeby wylowic diamencik, szczegolnie jak masz olbrzymi wybor
  • Odpowiedz
Czy coś złego jest w tym że np. podoba mi się szczupła zgrabna? Dlaczego mam brać taka która mi się nie podoba?

@Mirek224: Nie ma nic złego, szukasz takiej, której Ty się spodobasz i będziecie szczęśliwi. W ostateczności kobieta lvl 60 też może być szczupła i zgrabna, a także potrafić kochać, ale p0lak oczywiście musi swipować w prawo aż trafi na taką o wyglądzie Sydney Sweeney ( ͡
  • Odpowiedz