Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +128
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
UsmiechnietyAnon +44
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Chyba nie zrozumiales o co chodzi, problemem jest, ze bulwa albo szara myszka 5/10 chce chada a nie huopa na swoim poziomie 5/10
Czy coś złego jest w tym że np. podoba mi się szczupła zgrabna? Dlaczego mam brać taka która mi się nie podoba?
@Mirek224: no nic złego. Ale po prostu nie rozumiem, dlaczego to coś złego gdy kobieta szuka wysokiego, umięśnionego i bogatego ¯\(ツ)/¯
A jeszcze dodaj do tego toxykow gloszacych postulaty o ograniczaniu dostepu do sm albo wolnosci slowa lub wymagajacych od partnerki jakis funkcji z poprzedniej epoki. Szybko dojdziesz do wniosku, ze nie ma sensu babrac sie w gownie, zeby wylowic diamencik, szczegolnie jak masz olbrzymi wybor
@psisyn: w tym większy wybór kosmetyków do upiększania
@Mirek224: Nie ma nic złego, szukasz takiej, której Ty się spodobasz i będziecie szczęśliwi. W ostateczności kobieta lvl 60 też może być szczupła i zgrabna, a także potrafić kochać, ale p0lak oczywiście musi swipować w prawo aż trafi na taką o wyglądzie Sydney Sweeney (⌐ ͡■
Powiem coś jeszcze:
Nie jestem ulany, nie mam żadnej nadwagi nic w tym stylu. No może za chudy trochę jestem.