Aktywne Wpisy

solejukowski +363
Pokolenie trzydziestolatków nie jest słabe. Ono zostało wychowane w obietnicy, której świat nie dotrzymał.
Dzisiejsi trzydziesto- i trzydziestoparolatkowie są jednym z najbardziej psychologicznie przeciążonych pokoleń ostatnich dekad. Nie dlatego, że „nie chce im się pracować”. Nie dlatego, że są roszczeniowi. I nie dlatego, że „kiedyś ludzie mieli gorzej”.
Ich dramat polega na czymś innym: dorastali w epoce wielkiej obietnicy możliwości.
Słyszeli:
Dzisiejsi trzydziesto- i trzydziestoparolatkowie są jednym z najbardziej psychologicznie przeciążonych pokoleń ostatnich dekad. Nie dlatego, że „nie chce im się pracować”. Nie dlatego, że są roszczeniowi. I nie dlatego, że „kiedyś ludzie mieli gorzej”.
Ich dramat polega na czymś innym: dorastali w epoce wielkiej obietnicy możliwości.
Słyszeli:

rastafari85 +213

Jak mnie wkurzają #lodziarnie
Zamawiam 3 porcje (każda po 8zl), jedna pojedyncza druga podwójna i proszę o wafelek dla kaszojada. I cyk plus 1zl za wafelek i zamiast 24zl mam 25zl.
To ja babie mówię, że przecież zamówiłem 3 porcję więc ten jeden mogli by dać gratis. Babka no nie, nie ma darmowych wafelkow.
Jakie było jej zdziwienie gdy kazałem nałożyć w takim razie 3 pojedyncze skoro cena ta sama. Dopiero wtedy tępa dzida się zorientowała, że i tak będzie musiała dać 3 wafle, a ja sobie i tak jakoś poradzę. I tak kurna za każdym razem #oszukuja - bez znaczenia czy to duża sieciówka, czy lodziarnia z jednym punktem.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: ale