Ktoś sprzedaje Boisa Imperiala we flakonie? Pytam dla kolegi. A w sklepie gdzie najlepiej kupić? Wg huba 375 zł house of merlo, ale pewnie jest gdzieś taniej zza granicy? #perfumy
@tangofever: W teorii wydaje się to dużo ale on jest tak wydajny, że nawet aplikując codziennie to spokojnie na rok wystarczy jak nie dłużej. Tu do globala więcej niż trzy psiknięcia nie trzeba, więc taka setka starczy na bardzooooo długo.
@lubie_placki1 patrzyłem już na rafinad, ale tam jest €88, więc wychodzi jak w Polsce. Tam były jakieś kody rabatowe, nie? Bo pamiętam, że Gany fajnie tam wychodził, ale od jakiegoś czasu stoi po €200 (patrzę, bo będę sobie uzupełniał wkrótce)
@kolejne_juz_konto nie pytam o teorie i parametry, wypsikałem sam 2 albo 3 flaszki, a kolejne 2 czy 3 odlałem. Pytanie starałem się zadać precyzyjnie i dotyczyło najtańszej aktualnej ceny, przepraszam
@tangofever: Ja też polowałem ostatnio na cały flakon i kminie skąd tyle flakonów mają ludzie na grupach czasami w cenie 340 + przesyłka, jakieś promki wpadają w DE?
@cebuloman: tak, zgadłem ten kod, bo kiedyś był SPRING, więc spróbowałem SUMMER i pykło :D Poczułem się jak hacker pentagonu. Kolega chce kupić, potrzebuje towarzysza do darmowej przesyłki. @lubie_placki1 się zastanawia, jeśli odpuści, to napiszę posta szukając drugiej duszy. Wychodzi ok. 317 zł + przesyłka w Polsce między nimi (więc jeszcze lepiej niż piszesz @MichalLoczek )
A w sklepie gdzie najlepiej kupić? Wg huba 375 zł house of merlo, ale pewnie jest gdzieś taniej zza granicy?
#perfumy
@tangofever: W teorii wydaje się to dużo ale on jest tak wydajny, że nawet aplikując codziennie to spokojnie na rok wystarczy jak nie dłużej. Tu do globala więcej niż trzy psiknięcia nie trzeba, więc taka setka starczy na bardzooooo długo.
@kolejne_juz_konto nie pytam o teorie i parametry, wypsikałem sam 2 albo 3 flaszki, a kolejne 2 czy 3 odlałem. Pytanie starałem się zadać precyzyjnie i dotyczyło najtańszej aktualnej ceny, przepraszam