Aktywne Wpisy

OlafCrystal +23

Nacho_Libre +17
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Teraz Trump zamiast docisnąć obleśnego bandziora 500% cłami na Indie i Chiny, stał się jego rzecznikiem, klakierem i osobistym negocjatorem.
#ukraina #trump #russiahateclub #polityka
@mike-johnston: Indie dostały cłami tak samo część towarów z Chin (już wcześniej), ale nadmierne cła są przeciw interesom USA.
Spakuj się i jedź na Ukrainę walczyć, pomożesz odbić Krym i będzie ok. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
pisząc że mają w dupie, miałem na myśli to, że niespecjalnie ich obchodzi czy cła będą na poziomie 50% czy 500% tak jak by to chciał OP
@mike-johnston:
Po co wliczasz okres 8 lat gdy było zawieszenie broni? Przecież takie liczenie jest bez sensu. Jakby wojna koreańska przypadkiem uległa rozmrożeniu to też będziesz pisać że Kimowie od ponad 70 lat nie są w stanie zdobyć Południa? xD
Tam jest wprost napisane że USA potrzebują sojuszników do pokonania Chin, w tym rosji którą trzeba osłabić i przymusić na tyle żeby się dołączyła.
Ja nie mam złudzeń amerykanie potraktują nas jak Ukrainę, pytanie czy będziemy mieć wojsko takie jak oni i powiedzieć, "a my sobie jeszcze możemy powalczyć i na żaden deal się nie zgadzamy"
Indie przestają zamawiać samoloty Boeing.
Jak to jest że te dziwne konta zawsze promują polityków z których działań zawsze korzysta na koniec Rosja