Aktywne Wpisy

TheTostu +203
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

MonazoPL +43
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

Generalnie: im mniejszy bitrate, tym mniej danych na sekundę dostaje kodek by wygenerować klatkę obrazu. Jeżeli obraz ciągle się zmienia i jest bogaty w detale jak ten który nagrałeś, to kodek musi naprawdę czynić cuda by przy małym bitrate to ogarnąć. Bitrate może też się
@Soothsayer: Czym to jest nagrywane?
@Soothsayer: Akurat ten aktualnie posiadam, ale w tym roku będę zmieniał (。◕‿‿◕。)
@Soothsayer: No właśnie też bym nie chciał, ale powiem szczerze że nie oszczędzałem go przez te lata i wygląda jak wygląda, czyli jakby ktoś go wysrał ¯\(ツ)/¯ Zawiniła świadomość że jest tani, więc nie było mi go szkoda. Już mam upatrzony następny, tylko muszę kasy trochę nazbierać i na gwiazdkę sobie kupię (。◕‿‿◕。)
@Soothsayer: https://youtu.be/BSX7KjCPrLI