Wpis z mikrobloga

• 0
@MMMMMMMMMMM: mam wiele filmów nagrywanych o różnych porach dnia i nocy i na żadnym nie wyglądało to tak fatalnie niestety na większości jestem albo ja albo moi znajomi więc nie wrzucę, tutaj jeszcze masz film nagrany o 12:30 i też wygląda to super, jutro zrobię jeszcze test nagram telefon obok telefonu
Soothsayer - @MMMMMMMMMMM: mam wiele filmów nagrywanych o różnych porach dnia i nocy ...
  • Odpowiedz
@Soothsayer: spoko, możesz zajrzeć do właściwości pliku, a jak masz zainstalowane VLC albo MPC-HC (takie darmowe odtwarzacze multimedialne) to zobaczysz jeszcze więcej we właściwościach pliku.

Generalnie: im mniejszy bitrate, tym mniej danych na sekundę dostaje kodek by wygenerować klatkę obrazu. Jeżeli obraz ciągle się zmienia i jest bogaty w detale jak ten który nagrałeś, to kodek musi naprawdę czynić cuda by przy małym bitrate to ogarnąć. Bitrate może też się
  • Odpowiedz
bardzo fajny telefon z wielkim bólem go zmieniałem

@Soothsayer: No właśnie też bym nie chciał, ale powiem szczerze że nie oszczędzałem go przez te lata i wygląda jak wygląda, czyli jakby ktoś go wysrał ¯\(ツ)/¯ Zawiniła świadomość że jest tani, więc nie było mi go szkoda. Już mam upatrzony następny, tylko muszę kasy trochę nazbierać i na gwiazdkę sobie kupię ()
  • Odpowiedz