Aktywne Wpisy

pokyw12 +12
#mecz
Za miesiąc na tym stadionie Wyspy Zielonego Przylądka mogą świętować awans na mundial w meczu z Eswatini u siebie
Za miesiąc na tym stadionie Wyspy Zielonego Przylądka mogą świętować awans na mundial w meczu z Eswatini u siebie
źródło: temp_file3718402342414146773
Pobierz
krystse +66
#nepal #protest #swiat
jest tu już środek nocy i chyba trochę spokojniej bo nie słyszę już krzykow protestujących, ale prądu dalej nie ma u nas w budynku.
Dziś wyszedłem tylko na obiad z hotelu żeby przejść do jednej z nielicznych otwartych restauracji (praktycznie wszystkie sklepy i restauracje są zamknięte), na ulicach co chwilę coś płonie - ustawiają sobie stosiki z opon i innego gowna jak na
jest tu już środek nocy i chyba trochę spokojniej bo nie słyszę już krzykow protestujących, ale prądu dalej nie ma u nas w budynku.
Dziś wyszedłem tylko na obiad z hotelu żeby przejść do jednej z nielicznych otwartych restauracji (praktycznie wszystkie sklepy i restauracje są zamknięte), na ulicach co chwilę coś płonie - ustawiają sobie stosiki z opon i innego gowna jak na
źródło: IMG_5382
Pobierz

Jak Ukraina się zgodzi, w tym samym momencie rosyjskie służby już będą wybierały jakieś kino które wybuchnie w Moskwie, za co winą zostanie obarczona Ukraina jako pretekst do kontynuowania agresji, ale już z lepszej pozycji.
#ukraina #trump #russiahateclub
Czyli nie oddawać i walczyć dalej?
Napisz to wprost - a za kilka miesięcy weź odpowiedzialność za te słowa. Ok?
źródło: temp_file3590564984062902159
PobierzA patrząc na to, że tylko na tę chwilę deficyt ruski w tym roku wzrósł czterokrotnie to wiem, że długo tak nie pociągną. Nadal będą walczyć, ale nie będzie ich stać na duże ofensywy. Aż konflikt prędzej czy później sie zkoreanizuje.
Ukraińcy to mają ch...j do gadania jak ich wrzucają do busa i wysyłają na przemiał. Natomiast najwięcej do gadania mają Saszki na uchodźstwie, rządząca wierchuszka i odklejenie neonaziole z różnych Azowów.