Wpis z mikrobloga

• 1
Dlaczego tylko jeden raz zawsze jest?

@ChosennOne: bo one dobrze wiedzą że za drugim razem facet może r----ć dużo dłużej, do tego trzeba odczekać aż nastąpi drugie powstanie xd A tak to pierwszy strzał zwykle 10-15 minut i można się zwijać.

Ile kosztuje szon na całą noc z nielimitowanym
  • Odpowiedz
@Karmengulo Skoro tak to wg mnie się nie opłaca, 120 zł za jeden strzał + taksa + zakwaterowanie, myślałem, z jest taniej jak na wylęgarnie kur*w.

3k za noc? XD nie no chyba za dużo trochę?:D To lepiej wziąć ponad 20 różnych szmat xD

Już samo to jak tłumaczysz, że da się ją objąć w talii i złączyć palce uświadamia mi, że w 100% to nie dla mnie. Każdy ma inne
  • Odpowiedz
  • 1
myślałem, z jest taniej jak na wylęgarnie kur*w.

@ChosennOne: no racja, a te 1k to naprawdę extra cena. Normalne laski z TF czy barów gogo to wołają po 2-3k batów.

3k za noc?
  • Odpowiedz
  • 0
@onelovee: raczej ciężko, sam nocleg ci wyjdzie 14x100zł bo zniżki na airbnb są duże jak bierzesz na miesiąc. Nawet jak znajdziesz fajne lokum za 80zł/dzień to masz za 14 nocy 1120zł. Jedzenie, zioło, picie, d--y to już sobie sam wyliczysz wedle zapotrzebowania. Ceny jedzenia i spożywka w sklepach podobne jak w polsce w małym mieście 100k.
  • Odpowiedz