Aktywne Wpisy

TheTostu +203
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

MonazoPL +43
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

...
Jak myślicie, co stresującego może się wydarzyć w piątkowe popołudnie, przy spokojnej pogodzie i niezmąconej wodzie?
Ekhm... Otóż, nagle przylatuje helikopter, który kilka metrów nad naszymi głowami kołuje sobie ku uciesze tłumu na plaży, za to przy dość dużym stresie moim i mojej lubej xD
Typ zawisł centralnie przed pomostem, chwilę się pobujał, po czym odleciał gdzieś w diabły, lekko burząc sielankowy chill na supie i spokojną toń wody.
Sytuacja była dość abstrakcyjna, więc zapytałem na spotted, czy ktoś to nagrał i faktycznie jakiś ziomeczek na pomoście to wrzucił na insta. Nawet gdzieś się załapaliśmy na nagraniu xD
No ale, to by było tyle ze wspólnego pływania, przeczuwam, że następny raz jak ją namówię, będzie za jakieś 15 lat, a wtedy pewnie z otchłani jeziora wyłoni się je*any uboot. XD
No ale tak serio, to jak to żelastwo przeleciało nad głową, to miałem kupsko w gaciach ヽ( ͠°෴ °)ノ
#lotnictwo #olsztyn #hobby trochę #heheszki a trochę #obsranazbroja
Na flight radarze się go udało znaleźć
źródło: temp_file8054742165419730246
Pobierz