Aktywne Wpisy

thorgoth +11
Smutno mi. Ludzie niechętni Legii mają używanie - niech mają, bywa z tarczą, bywa na tarczy. Cieszyłem się z mistrzostw i pucharów, trzeba wziąć na klate takie coś.
Legie zgasiła stracona bramka, do niej gra wyglądała nieźle. Zgasiła jak peta ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rywal był niezły, lepszy piłkarsko ale coś czuje że z inną Legią ta Sparta mogła przegrać, nie byli aż tak dobrzy. Grali w piłke, Legia tylko próbowała.
Nie
Legie zgasiła stracona bramka, do niej gra wyglądała nieźle. Zgasiła jak peta ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rywal był niezły, lepszy piłkarsko ale coś czuje że z inną Legią ta Sparta mogła przegrać, nie byli aż tak dobrzy. Grali w piłke, Legia tylko próbowała.
Nie

miki4ever +3
#mecz bierzcie pod uwagę, że Legia i tak zrobiła wynik niezły jak na te 4 mecze, punkty miały przyjść w grudniu.
Za to Lech przez porażkę w Gibraltarze ma teraz ciężary.
Za to Lech przez porażkę w Gibraltarze ma teraz ciężary.

#kiszak
Tak randomowo przypomniałem sobie jak kiedyś na strimie u drakuli przewijał się temat ponownego wykorzystywania assetów przy produkcji gier, gdy zmienia się silnik/technologia, no i kiszak upierał się, że jest to oczywiste w gamedevie. Na czacie pojawił się gość, który miał nieco inne zdanie i nawet przytaczał przykłady, że nie jest to regułą. Naturalnie zaczął się spektakl, tj. "patrzcie widzowie, kolejny maciuś się trafił...". Oczywiście rumun nawet nie starał się zrozumieć sedna wypowiedzi gościa z czatu, ale najlepsze było na koniec, bo już na odczepnego rzucił hasło, "dobra, czat a może ja nie mam racji, hehe, o właśnie przyszedł *jakiśnick*, on robi w gamedevie z tego co kojarzę, to niech powie jak to jest". Ten jego sub na czacie odpowiedział, chyba nie chcąc mu podpaść, na początku, że owszem czasem wykorzystuje się assety z poprzedniej gry, ewentualnie dostosowuje i modyfikuje, a w dalszej części wypowiedzi napisał, że jednak przy ewolucji silnika graficznego, zazwyczaj robili modele itp. od nowa bo było po prostu łatwiej i że jest to powszechna praktyka. No i co zrobił nasz legolud? Przeczytał na głos tylko pierwszą część wypowiedzi swojego suba, nawet nie doczytał reszty i rzuca "no i dzięki *jakiśnick* za potwierdzenie, tak właśnie myślałem że mam rację, essa widzowie, tamten maciuś elegancko wyjaśniony, chyba nie trzeba nic więcej dodawać" xDDDDDDDDD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Tak samo może oznaczać że to jakiś jeden z popularniejszych wykopków/twórców którzy chcieli się podzielić historią przy okazji nie będąc kojarzonym . Albo reklama projektu, nigdy nie wiadomo
źródło: Obrazek PNG
Pobierz@PanKapibara
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord