Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +406

mlody_czyzyk23 +98
Życie jest przewrotne :(
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#usa #polityka #polska
źródło: sik9
PobierzPokazuje ona, ze prywatnie Sikorski ma zupelnie inne poglady niz prowadzona przez niego polityka, ktora oczywiscie w pelni wpisuje sie w to co sam krytykuje xD
Wykopki myślą, że Ukraina by się utrzymała bez USA XD
@katuluu: widać, że nie kumasz dyplomacji. W dyplomacji chodzi o to żeby być miłym dla USA, ale w praktyce uprawiać realpolitik.
A nie jak PiS - robić laskę wprost poprzez kupowanie sprzętu bez offsetu i transferu technologii.
Niestety ale sie myslisz. Nie ma znaczenia czy jestes mily czy nie. Orban mily nie jest ale jest przez srodowiska Trumpa szanowany.
Natomiast Sikorski jest powszechnie uwazany za malzonka swojej wplywowej malzonki z Atlantic Council a jego polityke w pelni realizuje i interes usa a nie polski.
To small man z ust Muska nie bylo przypadkowe.
Natomiast faktem jest ze pis robił usa lachę po same kukle. Po to ich zreszta usa usadzili na grzedzie w PL
@katuluu: przecież Orban pucuje gałę Trumpowi aż mu się pomarańczowa tapeta sypie
Silna Unia oraz silna pro-europejska Polska jest dla Amerykanów niewygoda. Dostrzegł to Sikorski i dostrzega