Aktywne Wpisy

Wrrronika +1
Jedyne co mi w życiu potrzebne to:
Tlen
Woda
Kalorie
Tlen
Woda
Kalorie

Nawoja +31
Hejka Mirki i Mirabelki, entuzjaści druku 3D! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Ostatnio przedstawiałam wam stronę Szpuler. Chciałabym ponownie zaprosić do pobrania aplikacji/przejrzenia strony, ponieważ pojawiło się trochę nowości. Między innymi ukłon w stronę osób zajmujących się drukiem 3D na drukarkach żywicznych DLP, LCD i SLA #modelarstwo
Trochę zmian wizualnych i usprawniających korzystanie ze strony i aplikacji. Siostrzeniec stara się jak
Ostatnio przedstawiałam wam stronę Szpuler. Chciałabym ponownie zaprosić do pobrania aplikacji/przejrzenia strony, ponieważ pojawiło się trochę nowości. Między innymi ukłon w stronę osób zajmujących się drukiem 3D na drukarkach żywicznych DLP, LCD i SLA #modelarstwo
Trochę zmian wizualnych i usprawniających korzystanie ze strony i aplikacji. Siostrzeniec stara się jak
źródło: Szpuler empikk
Pobierz

Niestety, w Debian 13, transmission-gtk jest oparty na gtk4. I przez to, nie ma ikonki w zasobniku xfce.
Ostatecznie stwierdziłem, iż najlepszym rozwiązaniem, będzie zainstalowanie pakietów transmission-gtk z Debiana 12.
Nie chcę transmission-qt, bo ja jestem qtsceptykiem.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
A więc, odnistalowałem pakiety:
apt-get purge transmission-gtk transmission-commonA zainstalowałem te z debiana 12:
dpkg -i libminiupnpc17_2.2.4-1+b1_amd64.deb transmission-common_3.00-2.1_all.deb transmission-gtk_3.00-2.1+b1_amd64.debW Debianie 13, jest już pakiet libminiupnpc18, ale nie ma konfliktu pomiędzy tym a libminiupnpc17.
A libminiupnpc17 jest wymagany.
Na jakieś dwa lata wystarczy.
A potem się zobaczy.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rozważałem.
Ale interfejs transmission jest taki trochę przyjemniejszy.
Niemniej jednak, deluge jest moją opcją awaryjną.
( ͡° ͜ʖ ͡°)