@IV_RP: No trudno, żeby tylko nie było płaczu jak w 2027 będzie konstytucyjna PiSu i Konfederacji bo wtedy to wjadą Węgry na pełnej. W KO naprawdę nie widzę nikogo innego poza Sikorskim o takiej renomie w świecie, doświadczeniu i osobowości godnej tego stanowiska - co Schetynę albo Budkę dadzą? :D A może Jońskiego? :D To są dobrzy politycy tylko nie formatu premierowania. Trzaskowski po przyszłych wyborach samorządowych zostanie prawdopodobnie spuszczony
Tusk jest chory psychicznie i dlatego zastąpi go Sikorski. Już przecieki są
@lifapek: akurat ten scenariusz wydaje mi się coraz bardziej prawdopodobny. Największą przeszkodą jest sam Tusk, który może zwyczajnie nie zechcieć oddać władzy, a jak nie zechce to go nikt nie zmusi :)
na wiosnę wybory będą bo Nawrocki budżet zawetuje
Nawet jak zawetuje to nic nie zmienia. Liczy się tylko to czy parlament zdoła wysłać budżet. Potem (*teoretycznie)
@lifapek: aha i niech zgadnę, stary cię molestował więc go nienawidzisz więc musisz robić wszystko odwrotnie niż on. tajemnica poglądów młodych wykształconych ( ͡°͜ʖ͡°)
@gozer-traveler A on jest wyznawcą tuska ¯\(ツ)/¯ Pisałem o tym już przed ostatnimi wyborami, gdy nawet jego słowa o murańskim, łykał jak prawdę objawioną.
@lifapek: dla każdego pisowca jest, 8 lat tvpis zrobiło swoje
@inflacja_biedaku: XD wcale, włącznie z Kaczorem mówiącym o gorszym sorcie polaków, albo śmieciach XD
@lifapek: akurat ten scenariusz wydaje mi się coraz bardziej prawdopodobny. Największą przeszkodą jest sam Tusk, który może zwyczajnie nie zechcieć oddać władzy, a jak nie zechce to go nikt nie zmusi :)
Nawet jak zawetuje to nic nie zmienia. Liczy się tylko to czy parlament zdoła wysłać budżet. Potem (*teoretycznie)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@lifapek:
źródło: jad
PobierzPisałem o tym już przed ostatnimi wyborami, gdy nawet jego słowa o murańskim, łykał jak prawdę objawioną.
@Pawery1: do stóp ci nie dorastają w poziomie głupoty.