Aktywne Wpisy

Mr_InC0gnit0 +78
Mieszkańcy #krakow macie na ten moment jedyną oraz realną szansę na pozbycie się pasożytów z organizmu. Nie zawiedźcie nas, dajcie z siebie 100% Te #referendum oraz wynik przełoży się na to, że ludzie w końcu będą mogli uwierzyć, że w kupie siła. A nie jak to mawiał pewien patopolityk "To ch…j, d…a i kamieni kupa"
Kaspii +39
#latwogang
Dołączenie pisowskich śmieci z kanału zero automatycznie wyklucza pozytywny odbiór streama, poza tym jego dieta ułożona przez kretyna wrzoska plus brak snu (nie wiem co ma we łbie jeśli myśli że da radę) skończy się źle
Dołączenie pisowskich śmieci z kanału zero automatycznie wyklucza pozytywny odbiór streama, poza tym jego dieta ułożona przez kretyna wrzoska plus brak snu (nie wiem co ma we łbie jeśli myśli że da radę) skończy się źle

źródło: IMG_20250812_202433_217
Pobierz@dr-proktor: ale i tak jest przepaść. Jak ktoś pamięta ndiswrappery, kompilowanie modułów, czasy audio sprzed pipewire, to teraz wręcz czuje się luksusowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Niedobry: 10godzin na instalke i typie mowie ci po uruchomieniu od razu crash, to jest system na partycji, nie to co w windowsie.
@FuriousViking: i tak niech zostanie. Najgorsze co Linuksowi może się zdarzyć to próba wejścia do mainstreamu bo zostanie zniszczony.
Jest dobrze jak jest.
nawiasem mówiąc, miałem tych kamerek z 10, bo zostały mi po czasach, gdy laptopy ich nie miały wbudowanych.
wszystkie sprzedałem w pandemii po 80-100 zł ogłaszając na allegro jako tanie rozwiązanie dla zdalnej szkoły. normalne kamerki HD wtedy znacznie podrożały, a moje były o połowę tańsze, natomiast na jakość do szkoły rodzice mieli wywalome
@xetrov: taki hp czy brother lepiej pod linuxem działają
W dupie byliscie i gowno sie znacie linux juz zastepuje windowsa dosc mocno. Ostatnie artykuly o tym mowia, a dzisiaj wszystko idzie fajnie ustawic na tym linuxie. Tylko neandertale plusuja ten mem, bo gowno sie znaja na linixie
Dystansu ci trzeba.
@Returned: Linux nadal ma problemy z niektórym sprzętem, ale z roku na rok jest z tym coraz lepiej.
Bez porównania z czasami np. 10 lat temu. Teraz nawet AMD udostępnia otwarty sterownik, a Nvidia otworzyła też swój.
Kupując kompatybilny sprzęt będziesz mieć stabilność nieporównywalną w ogóle z windowsami.
@dafto: między innymi z tego powodu kupiłem Brothera i jak już sobie zsetupowałem cups to działało. Problem w tym, że jak przeszedłem ze Slacka na jakieś rolling release to kończyło się tym, że raz działa, potem nie działa, bo wystarczy <tu wstaw typowy linuksowy problem> podczas gdy naprawdę w tym momencie chciałem po prostu coś wydrukować. Jak kolejny raz straciłem parę kartek