Wpis z mikrobloga

Mam takie pytanie @KononopediaRu dlaczego na waszej stronie w opisie postaci Storcha widnieje fragment, który może wprowadzać w błąd? Jest tam przytoczony tytuł i zrobiony odnośnik do artykułu „Popularny youtuber "zbierał" pieniądze na dom dziecka. Trafiły tam, po roku, dopiero po naszej interwencji”, co sugeruje, że cała zasługa przekazania środków należy do bogutka. Tymczasem sprawą publicznie zajął się Olgierdano wraz z widzem, który zgłosił ten problem, i to oni nagłośnili temat oraz wywarli główną presję na 207. Artykuł, na który się powołujecie, sam w treści przyznaje, że redakcja nie skontaktowała się z mexicanem, a jedynie otrzymała zgłoszenie i próbowała interweniować i to do tego nieskutecznie. Jak więc miałoby dojść do wpłaty "po ich interwencji", skoro nie doszło nawet do rozmowy między nimi, a kluczowa presja pochodziła z innego źródła? Przecież wszystko macie w tej sprawie podane na tacy tutaj: https://www.youtube.com/watch?v=Xo9BdbgfmPc . Warto byłoby uściślić opis, żeby nie przypisywać całej zasługi jednej osobie. Rozumiem, że macie tam jakiś spór między sobą, ale to nie daje wam pozwolenia na manipulowanie zamieszczanymi treściami, bo potem z tych treści czerpią wiedze osoby spoza szkolnej i takim sposobem tworzą się pomówienia.

#kononowicz #patostreamy
StrajGerOfficial - Mam takie pytanie @KononopediaRu dlaczego na waszej stronie w opis...
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@StrajGerOfficial: Podejrzewanie celowej manipulacji jest przesadzone, przynajmniej w mojej opinii. Może po prostu nie posiadali takiej wiedzy. Ten akapit jak najbardziej powinien być uzupelniony 2 zdaniami - tu pełna zgoda. 1, o tym, że Storch przypisał sobie czyjeś zasługi (nie wiem, co on tam gryzmolil i mitomanił w samym art., ale już sam tytuł już manipulacją). Drugie zdanie o tym, że to za sprawą Grajewiaka w rzeczywistości menel207 oddał kasę
  • Odpowiedz
W sekcji "Rola w Uniwersum" u niego na profilu widnieją nawiązania do jego "twórczości" w tym tytuły i krótkie opisy artykułów, które popełnił. Tytuł " „Popularny youtuber "zbierał" pieniądze na dom dziecka. Trafiły tam, po roku, dopiero po naszej interwencji”" to tytuł zamieszczony oryginalnie na stronie Gazety Krakowskiej. Chcąc przedstawiać źródła prasowe, dostępne w internecie, na stonę (oprócz linka) wrzucany jest także oryginalny tytuł. https://gazetakrakowska.pl/popularny-youtuber-zbieral-pieniadze-na-dom-dziecka-trafily-tam-po-roku-dopiero-po-naszej-interwencji-aktualizacja/ar/c1-15631407

Jeśli jest probpem z tytułem, należy kontaktować się
  • Odpowiedz
@NiezadowolonyKontrahentMarioli: Jedyne informacje pochodzące bezpośrednio od Kosno były te dotyczące jego produkowania się o rzekomym świetnym stanie Kononowicza i późniejszego szabrowania domku na Szkolnej. To były jedyne momenty, w których niestety musieliśmy doglądać tego kanału i treści pojawiały się wtedy w wątku https://kononopedia.ru/doku.php?id=afery:druga_afera_szpitalna
Ten człowiek nikogo nie interesuje.
  • Odpowiedz
@KononopediaRu: przyg-łupie przecież się powołujesz na filmy obsrane TV to jest kanał kosno

Zawiązał się problem bo przygł-upie nie macie żadnej wiedzy o uniwersum. Każdy z uniwersum wie kto dojechał jareczka z domem dziecka a biedna kononopedia została wprowadzona w błąd przed mitomana z Mucharza

Co to ma znaczyć ten wpis?
Dlateczego mitomanie piszecie na mój temat rzeczy które robi Boguś?
OlgierdanoTivi - @KononopediaRu: przyg-łupie przecież się powołujesz na filmy obsrane...

źródło: 1000058541

Pobierz
  • Odpowiedz
@OlgierdanoTivi: Kolejny raz Łukaszu zdajesz się zapominać, że zasugerowałeś i posądziłeś KononopedięRu o to, jakoby na stronie mogły pojawić się bezpodstawne pomówienia drugiego człowieka o *filię tylko po to, by kogoś zniszczyć. Zapominasz również o tym, że sam wielokrotnie posługujesz się zarzutem „flii” w stosunku do innych. Pobierasz nauki u Storcha czy?

Każdy Twój mail z wyzwiskami nie uzyska odpowiedzi, dopóki się nie uspokoisz i nie znaczniesz pisać jak człowiek.
  • Odpowiedz
@KononopediaRu: no i czego twój mały móżdżek nie rozumie?

Pokazałem wam że jesteście w stanie pomawiac ludzi o cokolwiek i zapytałem gdzie jest granica wasza. Zapytałem czy następnym razem zrobicie z kogoś pdf bo tak twierdzi społeczność?

Masz chłopie deficyty intelektualne i nie potrafisz prostego zdania zinterpretować

To są twoje dowody? To są dowody na to że nie potrafisz że zrozumieniem czytać
  • Odpowiedz
@OlgierdanoTivi: Nie będziesz mi wmiawiał, że będę z kogoś celowo robił pdfa, żeby zbudować Twoją narrację pod "prostowanie info" i "farmazony na kononopedii". Co to, to nie i to należy sprostować.
Wątpliwości, które miałeś do treści - sprostowałeś, nie Ty jeden, nie Ty ostatni. Każdy tu pisze, prostuje, poprawia. Czemu szukasz wrogów tam, gdzie ich nie ma? Nie zaczniemy Cię nagle darzyć jakąś nienawiścią, nieważne jak będziesz nas nazywał i
  • Odpowiedz