Aktywne Wpisy

Gienek-Kielbasa +36
Zabytki #gory
źródło: temp_file8265886640195741794
Pobierz
seventh_gate +3
Hejka, słuchajcie dzisiaj ląduję na ulicy jako osoba bezdomna. Co zabrać ze sobą, jakie środki, przedmioty, narzędzia, czy cokolwiek innego prócz dokumentu, telefonu i leków powinienem zabrać za sobą? Pytanie od osoby, która pierwszy raz będzie bezdomna.
#bezdomnosc #przegrywpo30tce #pytanie
#bezdomnosc #przegrywpo30tce #pytanie

#kononowicz #patostreamy
Jeśli jest probpem z tytułem, należy kontaktować się
Ten człowiek nikogo nie interesuje.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Zawiązał się problem bo przygł-upie nie macie żadnej wiedzy o uniwersum. Każdy z uniwersum wie kto dojechał jareczka z domem dziecka a biedna kononopedia została wprowadzona w błąd przed mitomana z Mucharza
Co to ma znaczyć ten wpis?
Dlateczego mitomanie piszecie na mój temat rzeczy które robi Boguś?
źródło: 1000058541
PobierzKażdy Twój mail z wyzwiskami nie uzyska odpowiedzi, dopóki się nie uspokoisz i nie znaczniesz pisać jak człowiek.
Dowody dawaj na swoje słowa mitomanie. Jak takie wielokrotnie to noe będzie problemu
źródło: image
PobierzPokazałem wam że jesteście w stanie pomawiac ludzi o cokolwiek i zapytałem gdzie jest granica wasza. Zapytałem czy następnym razem zrobicie z kogoś pdf bo tak twierdzi społeczność?
Masz chłopie deficyty intelektualne i nie potrafisz prostego zdania zinterpretować
To są twoje dowody? To są dowody na to że nie potrafisz że zrozumieniem czytać
Wątpliwości, które miałeś do treści - sprostowałeś, nie Ty jeden, nie Ty ostatni. Każdy tu pisze, prostuje, poprawia. Czemu szukasz wrogów tam, gdzie ich nie ma? Nie zaczniemy Cię nagle darzyć jakąś nienawiścią, nieważne jak będziesz nas nazywał i