Wpis z mikrobloga

@maciup88: jestem upośledzony i nie rozumiem czy faktycznie miał 170/msc a żeby poczuć się lekko zadłużył się na 860/msc xDDD do kogo skierowana jest ta reklama?
  • Odpowiedz
  • 4
@xqwzyts bo nie dodali, że Marek jest lekko p----------y 😁, nie wiem sam czy to literówka... Marek miał spokój, bo tylko 170pln ratek, to mu wcisnęli ratę 860 ale za to "ma" 41200pln do rozwalenia, a co ma mieć lepiej niż inni 😁
  • Odpowiedz
marek pewnie skusił się jakimś bonem na 50zł do biedronki i teraz musi płacić 5x więcej

@Szr1h: Samemu mi sie zdarza zalozyc konto tylko dlatego ze np 300-400 zl dadza˛Czytam warunki, spelniam, dostaje kase. I zamykam. Cos jak KPO tylko za mnie podatnik nie bedzie splacal raty do 2058 roku.
  • Odpowiedz
@maciup88: płaci 5x więcej, ale przytulił od razu ponad 40 patoli... Ja raz podobnie zrobiłem w revoult, miałem kredyt na 15% i dostałem ofertę nowego kredytu na 10%... Wziąłem więc na 10% by spłacić od razu bezpłatnie ten na 15% xD
  • Odpowiedz
  • 2
@tomell Marek to Ty? 😁 Nie, no żartuje, przecież te Velo też kiedyś dawało 6500PLN na zero procent, to się brało, żeby nadpłacić hipo ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@maciup88: ten velobank to taki śmieszny bank że xD jakieś dwa lata temu sprzedawali bank jakiemuś koncernowi i chcieli podbić swoje liczby w excelu - więc dali super ofertę: pożyczka gotówka 6500zł na 0% na okres 24 mieś. (ʘʘ) oczywiście w komórce z ilością aktywnych kredytów liczba im skoczyła ale to przyszły kupiec niech na tym traci xD skąd o tym wiem? Sam wziąłem tą pożyczkę
  • Odpowiedz