Aktywne Wpisy

Ka4az +713
Ogólnie wszyscy zachwalają Dino jako coś “polskiego” i potężnego, a od środka to jest największy Janusz jakiego poznałem XD
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
źródło: image_picker_D05F954F-A5C3-474E-A17F-94CA2C14BF17-16532-000003E3F0456415
Pobierz
Chlodny_Pokerzysta +115
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@McDermott: jak dla mnie, wolnosc to jak o 6 rano spie. A ide tam gdzie chce jakos kolo 10
@McDermott: ludzie tego nie rozumia i wola sobie iphona kupic. Za cene nowego iphona juz mogli by sobie zyc bez pracy kilka miesiecy. Minimalizm jest rozwiazaniem, czlowiek do szczescia niepotrzebuje duzo przedmiotow
Skoro dorośli dało się tak zniewolić i pracować 48-49 tygodni w roku biorąc 3-4 tygodnie urlopu,
To o czym my tu mówimy o jakiej wolności.
Nawet dzieci w szkołach mają więcej wolnego
W wieku 32 lat spłaciłem połowę domu, poza tym żadnych zobowiązań,
A budżet mam taki że by wystarczyło 5 miesięcy w roku mi pracować, więc te 3-4 miesiące extra które pracuję co roku do tych łącznie 8-9 miesięcy to już z każdego roku odkładam 12.000-15.000£ extra.
Więc nie żyje od pierwszego do pierwszego.
A jestem zwykłym tirowcem co zarabia przeciętne pieniądze w
@kwark64 kto dostanie, ten dostanie. Korzystałem sobie z wolnego dnia, żeby coś dostać, trzeba najpierw coś oddać, chyba że jesteś politykiem to tylko kradniesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@phantom-love ja tam go walilem w środku nocy, taki kaprys ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@WielkiNos zdecydowanie true. Jak masz