@MosMaus tak na prawde to tylko się ośmieszyłeś pisząc głupoty, pokazując jaki jesteś głupi, słaby i mały plując kwasem, miotając się jak skrzywdzone dziecko. Twoj komentarz mi zwisa a ciebie kompromituje
@Mushy_Fyt Po twoich odpowiedziach wnioskuję, że jednak mój komentarz Ci nie zwisa. Poczułeś się urażony moim komentarzem. Ale wiesz... To jest portal ze śmiesznymi obrazkami i śmieszkami jak ja XD. A co do twej facjaty i muzy to zdania nie zmieniam ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■
@MosMaus Nie chcę Cię obrażać, nie obchodzi mnie ktoś taki jak ty i to co mnie myśli bo jesteś... daruj, bo po mimo szacunku jaki w sobie mam to ty pokazałeś kim jesteś i jak cie traktować. Sam osobiscie bardzo lubię i szanuję ludzi, jeśli tylko jest to możliwe to służę pomocą, mam w sobie wiecej pokory i zrozumienia niż ty włosów na głowie, jak byś dostał moją władzę i pieniądze
@MosMaus bardzo nie lubie gdy taki leszcz jak ty chce coś komuś bądź sobie udowodnić wyzywając innych w internecie, jest to po prostu niesmaczne, a jesteśmy już w tym wieku, że w ten sposób zachowują się tylko najwięksi idioci i obszczymury. Taka prawda
@Mushy_Fyt O matko i córko... Nie wiedziałem, że aż tak ci d--a pęknie. Dla Twojej informacji... Robiłem sobie jaja, żartowałem, ująłem to co zobaczyłem w dość brutalny i prostacki sposób. Więc może jeszcze raz... Na spokojnie... Oczy jawiące się w otoczeniu pianki do golenia ukazują urodę bliskowschodnią, natomiast zaprezetowany utwór muzyczny kompletnie nie trafia w moje gusta, jest zbyt ordynarny i mało melodyjny. Osobiście gustuję w urodzie kałkazkiej i muzyce klasycznej.
@Mushy_Fyt ty piszesz "wypad na czarnolisto zielonko. Znikasz..." kiedy ja podpalam w lesie nowe BMW bo ktoś zniknął. Bronie się od pisania takich rzeczy ape nie wiesz jaki jesteś smieszny, mojego 6 letniego syna biorę bardziej na poważnie
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
źródło: temp_file5058132399893828588
Pobierzźródło: temp_file2515975584878058640
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Oczy jawiące się w otoczeniu pianki do golenia ukazują urodę bliskowschodnią, natomiast zaprezetowany utwór muzyczny kompletnie nie trafia w moje gusta, jest zbyt ordynarny i mało melodyjny. Osobiście gustuję w urodzie kałkazkiej i muzyce klasycznej.