Wpis z mikrobloga

#izrael #idf

Jak mozna wspierac IDF? Poki co puszczam tylko przelewy na FIDF, ale chcialbym tez dorzucic sie bezposrednio, tak jak mozna na armie ukrainska.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Miziobot: myślę, że Żydzi mają wystarczające fundusze, kilka groszy od p*laczka dużo nie zmieni. Natomiast brakuje na pewno poparcia społecznego, także w internecie. Więc najlepsze co możesz zrobić to spamować internet dla Pana Bibiego
  • Odpowiedz
  • 1
@Eerika: Nie mam czasu na takie p------y i spamowanie. Czasami cos napisze, zeby mi w przyszlosci nikt nie wypominal, ze tez dalem sie nabrac na propagitke dla ulomow.

kilka groszy od p*laczka

Z tego sie wyleczylem, ide po 3 paszport :*
  • Odpowiedz
Jak mozna wspierac IDF? Poki co puszczam tylko przelewy na FIDF, ale chcialbym tez dorzucic sie bezposrednio, tak jak mozna na armie ukrainska.

@Miziobot: Dziękuję za Twoją pomoc! Am Yisrael Chai!

Oto kilka linków do rozważenia i zapoznania
  • Odpowiedz
  • 1
@ZionOfel: O dzieki, google niczego nie wypluwa. Razem z rodzina wesprzemy, nic ze sprawa wspolnego nie mamy, po prostu razi nas ta niesprawiedliwosc i ignorancja tlumu. Takich jak my jest wielu, tylko nie mamy w zwyczaju przekrzykiwac sie z malpetami. Pamietaj o tym,
  • Odpowiedz
@Miziobot: Chyba słyszę trzask pękających pup na Wykop peel, możesz osiągnąć potężniejszy efekt wrzucając kopię przelewu i cel pomocy. ( ʖ̯)
  • Odpowiedz