Wpis z mikrobloga

@Oszukanyprzezpawlo74 +579
Witam wszystkich... Poszukuję osób które zostały oszukane przez @pawlo74 . Wierząc w jego przemowy, uwierzyłem że bitcoin będzie ciągle rósł. Kupowałem bitcoin po 11500 zł... Kupiłem go za pieniądze które miały iść na wymarzone mieszkanie. Wydałem łącznie 230 tys zł... Jestem na ten moment ponad 91 tys
  • Odpowiedz
@minor983: pamietam ze byl jeden wpis gdzie typ wyzebral od drugiego przelew btc na portfel z 15lat temu. Jak pare lat temu sprawdzalem to bylo to okolo 2k pln, teraz pewnie kilka razy wiecej. Prawdopodobnie ziomek ktory otrzymal przelew nie wie o tym, nie pamieta
  • Odpowiedz
@CzulyTomasz: zawsze sie zastanawiam, czy to byl bajt, czy jednak nie. dzis wszyscy twierdza, ze bajt,ale ja pamiętam atmosferę tamtego okresu i mysle, ze moglo byc real. BTW, gdyby wytrzymal 6 miesięcy, to kupiłby sobie pałacyk za ta kase
  • Odpowiedz
  • 2
@BadzLepszy +10
Od dłuższego czasu planowałem regularne kupować bitcoiny a następnie je odkładać i spieniężyć za jakieś 10 -15 lat. Można powiedzieć, że taki fundusz emerytalny.

Aby wszystko opisywać, mieć dokumentacje zakupów, patrzeć jak piniądze rosną ( ͡° ͜ʖ ͡°), wymieniać się opiniami itp. stworzyłem bloga pod to moje przedsięwzięcie: http://inwestycjabitcoin.pl/
  • Odpowiedz