Wpis z mikrobloga

@G06DbT: ta hulajnoga jeździ 18 na godzinę a pokazuje 20, na górkach zwalnia do jeszcze wolniejszej, 15.
Jak odblokuje i będzie to w zapasie jakby ktoś zaczął gonić to nic złego. Kto nie uciekał przed psem na takiej hulajnodze niech się nie wypowiada xd
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Olsea @G06DbT ona nie pojedzie tych 50 km/h, w tabeli podane dane są pewnie i tak zawyżone

jeżdżę teraz sraomi odblokowana do 30 km/h i nie miałem nigdy wypadku, 20 km/h to za mało, weź pod uwagę że jestem dorosła osoba i nie dostałem hulajki na komunię

kupiłem sterownik który odblokowuje do 35-40 km/h, nie będzie tak zajeżdżać silnika i baterii
mkorsov - @Olsea  @G06DbT ona nie pojedzie tych 50 km/h, w tabeli podane dane są pewn...

źródło: temp_file2493544627598283377

Pobierz
  • Odpowiedz
@mkorsov: mam problem jest taki że ludzie myślą że cię dzieciaki bardzo wysokie w kasku to dorośli, a tak naprawdę to są bachory po 15 lat które po prostu są bardzo wysokie –już nieraz widziałam dzieciaki które na pewniaka przychodziły do mnie do lokalu I zachowywał się bardzo pewnie siebie jeśli aż zapewni siebie i po prostu taką jak sobie już sprawdzałam bo stwierdziłam o młoda twarz, tego jeszcze Pokemona
  • Odpowiedz