Myślicie, że jak złoże wniosek o dotacje dla mojego programistycznego JDG o dywersyfikacje działalności o hostowanie serwera na komputerze z - Nvidia RTX NASA 2137 GT TURBO INTERCOOLER - Intel Core i69 42069 GHz dual AI core bass-boosted - 80Tb RAM KingStone DDR99 x2 - DYSK TYSIONC - Płyta główna Gigabyte Motherfucker z Uranium Clock Battery i 16 slotami na kartę graficzną - Obudowa Anime Girl Aehago Glass z portem ze sztuczną pochwą
to dostanę pół bańki i będę mógł sobie grać w hirołsika 3 bożego?
Zwracam się z uprzejmą prośbą o udzielenie dofinansowania w ramach programu Krajowego Planu Odbudowy na realizację projektu dywersyfikacji działalności mojej jednoosobowej działalności gospodarczej w zakresie hostingu
Myślicie, że jak złoże wniosek o dotacje dla mojego programistycznego JDG o dywersyfikacje działalności o hostowanie serwera na komputerze z
- Nvidia RTX NASA 2137 GT TURBO INTERCOOLER
- Intel Core i69 42069 GHz dual AI core bass-boosted
- 80Tb RAM KingStone DDR99 x2
- DYSK TYSIONC
- Płyta główna Gigabyte Motherfucker z Uranium Clock Battery i 16 slotami na kartę graficzną
- Obudowa Anime Girl Aehago Glass z portem ze sztuczną pochwą
to dostanę pół bańki i będę mógł sobie grać w hirołsika 3 bożego?
Szanowni Państwo,
Zwracam się z uprzejmą prośbą o udzielenie dofinansowania w ramach programu Krajowego Planu Odbudowy na realizację projektu dywersyfikacji działalności mojej jednoosobowej działalności gospodarczej w zakresie hostingu