Wpis z mikrobloga

U Was tak samo jest w robocie, że niektóre zespoły wrzucają Wam g---o, a potem Wy se musicie z tym radzić i managerowie złote dobrodzieje mają do Was pretensje a nie do nich? Nie dość, że robię w legacy to jeszcze dały managerowie złote dobrodzieje, żeby wdrożyć rozwiązanie devopsowe takie zespołu, które nie jest do końca zrobione (same przyznały, że nie) o czym się doweidziałem potem.
Ale mam konfigurować nasze rozwiązania by działały z ich, niewiadomo jak i po co.

To ich rozwiązanie tylko spowalnia cały CI/CD i wszystko komplikuje.

Nie wiem nawet jak się do tego zabrać, dostaję błędy z d--y nic nie mówiące i weź se radź.
#programista15k
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@szmichal: no to mówi mi, że mam naprawić, chodzi o to, że inny zespół wrzuca nam g---o pogarszające prace i mamy tego gówna używać i niewiadomo jak pełno błędów i syf
  • Odpowiedz
@fremmm: jak nie działa to wrzucaj im buga, ustawiaj ze Cie blokuje i niech naprawiaja. Albo maja racje i powinienes robic. Bez kontekstu ciezko stwierdzić
  • Odpowiedz
  • 0
@PanMlecz: to, że nie działa polega na tym, że nie wiem jak mam skonfigurować swóje rzeczy by działało z nimi. Np. nie wiem jakie ingressy potworzyć, bo pozmieniali namespacy infry, oni pewnie tez nie wiedza
  • Odpowiedz