Wpis z mikrobloga

@felakuti: Ooo, prawica w obrzydliwy sposób obrażająca rzetelnych dziennikarzy, bo mają czelność wytykać ich hipokryzję i przestępstwa - stare, znałem

Powiedz coś nowego, bo to że panicznie boicie się prawdy i odpowiedzialności, a do tego jesteście obrzydliwymi chamami, to wszyscy wiedza
  • Odpowiedz
  • 3
@wstanczyk: rzetelnych XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD chłopie przeproś matkę (o ile nie dostaje podwyższonej emerytury bo wtedy nie warto)
  • Odpowiedz
@felakuti: A jestes wskazać jakiś przykład jej nierzetelności, czy tylko tak się zaplujesz z zawiści i bezsilności, bo wiesz, że napisałem prawdę? Z resztą z kim ja piszę, typ co ma Tuska z niemiecką flaga w avatarze xDDD Tyś samodzielnej myśli nie miał od lat
  • Odpowiedz
  • 1
@wstanczyk: a słyszałeś że historia zatoczyła koło i podczas debaty ostatnich wyborów Wysocka-Schnepf przesłuchiwała polaków? czy na to też jesteś głuchy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@KanJaweuDieZweite: oni tak zawsze, jak zderzą się ze ścianą swojej bańki
@felakuti Oo widzę szybka próba zmiany tematu, w dodatku znowu próbą plucia republikową propagandą. No pogrążaj się dalej, śmiesznie się czyta, popatrzymy wszyscy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@wstanczyk: pisanie coś o samodzielności w myśleniu to już hipokryzja platfusie. Pewnie prenumerata w Gazecie Żydowskiej dla polaków jest grana, a stary szkiełko ogląda codziennie wieczorem zamiast się zająć żoną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@felakuti: xD Ja p------e, ale dysmózg xD
Napisz jak już w końcu wymyślisz, co właściwie masz jej do zarzucenia, bo jakbym chciał czytać Sakiewicza i jakieś dziwne projekcje, to bym właczył Republikę

Ale przynajmniej już mniej dziwi, że wybraliście takiego gnoja na prezydenta. Wy po prostu tacy jesteście xD
  • Odpowiedz
  • 1
@wstanczyk: republika XDDDDDDDDDDDDDD taki sam ściek jak Tusk Vision Network i neoTVP w likwidacji ( ͡° ͜ʖ ͡°) i kto tu nie potrafi samodzielnie myśleć jełopie z wąską percepcją? (σ ͜ʖσ)
  • Odpowiedz
epublika XDDDDDDDDDDDDDD taki sam ściek jak Tusk Vision Network i neoTVP w likwidacji ( ͡° ͜ʖ ͡°) i kto tu nie potrafi samodzielnie myśleć jełopie z wąską percepcją? (σ ͜ʖσ)

@felakuti: Napisz jeszcze kilka cytatów, które powtarza każdy bot i powiedz coś jeszcze o samodzielnym myśleniu, proszę ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡°
  • Odpowiedz
@Cogito-sum: I podsyłasz film potwierdzający to o czym piszę, czyli że problemy macie z tymi dziennikarzami, przed którymi wasi idole uciekają, bo boją się i unikają pytań? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wow, gdybyś ty tylko umiał trzeźwo patrzeć, to lepiej się ośmieszasz, niż ja byłbym w stanie to zrobić xd
  • Odpowiedz
@walciak: @zjem_cie_nie Np powtarzała fake że kobiety były zbiorowo pałowane przez jakiegoś policjanta podczas "strajku kobiet": https://www.facebook.com/100064063930523/posts/pani-redaktor-justyna-dobrosz-oracz-powt%C3%B3rzy%C5%82a-w-wywiadzie-z-panem-komendantem-g/900755498736573/
Jakoś nie ma takiego nagrania, a tam było dużo kamer i dużo telefonów kręcących całe zajścia. ¯\(ツ)/¯

I podsyłasz film potwierdzający to o czym piszę, czyli że problemy macie z tymi dziennikarzami, przed którymi wasi idole uciekają, bo boją się i unikają pytań?

@wstanczyk: Przecież na tym filmie Braun mówi "z chęcią
  • Odpowiedz