Aktywne Wpisy
vfr__ +856
Mamy otwarta rekrutacje na Senior .NET Developera. CV przychodzi w ciul, ale zespol ds. rekrutacji sporo z nich odrzuca. Dyrektor IT poprosil mnie o review kilku odrzuconych CV.
Dostalem pare CV i pierwsze (xD) z nich to gosciu z 15 latami doswiadczenia i skonczona informatyka na Politechnice Wroclawskiej. Od 10 lat senior. W jednym projekcie 4 lata React, a w drugim 5 lat Angular. Dwa certyfikaty z Azure.
Powod odrzucenia? w sekcji
Dostalem pare CV i pierwsze (xD) z nich to gosciu z 15 latami doswiadczenia i skonczona informatyka na Politechnice Wroclawskiej. Od 10 lat senior. W jednym projekcie 4 lata React, a w drugim 5 lat Angular. Dwa certyfikaty z Azure.
Powod odrzucenia? w sekcji

Minieri +156
Co za akcja teraz - gość przyjechał, zatankował i kupił żetony na odkurzacz. Na kamerze widzę że już dawno skończył odkurzać ale kręci się z kobietą wokół tego odkurzacza. Podchodzi do mnie i mówi że chyba wciągnął sobie kluczyki od auta, pytam zdziwiony "jak?", odpowiada że zdjął końcówkę i odkurzał tą szeroką rurą, poprosił żebym otworzył i sprawdził. No to idę, otwieram i w międzyczasie słucham jak kobieta wyzywa go od pokrak,

Zauważyłem że, gdy próbuje się dyskutować z kobietami w internecie, nawet na wykopie albo na Twitterze, to ich najmocniejszymi argumentami zazwyczaj są ataki personalne, które nie mają żadnego sensu. "Nie ruchasz incelu" a w tym przypadku "a ty jesteś łysy" xD
#p0lka #przegryw #blackpill #rozowepaski
źródło: 1000202994
Pobierzźródło: Przechwytywanie
Pobierz@centerario: Z grubych (raczej) tak, bo zdecydowana większość to jest otyłość z ich winy. Z brzydkich no nie, raczej nie jest ich winą jacy się urodzili.