Wpis z mikrobloga

@loty-luju: jak na pierwszym streamie nie n-----e swojej partnerce po pijaku i nie przyjedzie policja założyć mu niebieską kartę, to inaczej taki stream nie ma sensu ()
  • Odpowiedz
@loty-luju: IRLe, jak ten nieudacznik ma fobię społeczną i chwalił się całym stołem zawalonym psychotropami xDDDDDD
No chyba, że jakiś geniusz mu dał deal z kasynem na Malcie i to rozumie przez IRL xD
  • Odpowiedz
@marv0oo: stary rafon i tibijka to bym z chęcią oglądał, tylko że to może jedynie co wypalić na kicku. Jak chcesz to sobie suchara oglądaj, ja mam inne zamienniki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@loty-luju: Rafon to totalny przegryw życiowy … chłop mając 2 dzieci dalej pisze po laskach (małolatach) by się dowartościować,bo myśli,że dalej wielka gwiazda Internetu … ale nawet małolaty mają go w ..
  • Odpowiedz
@marv0oo: Czasem widać nostalgię normikow w komentarzach za czasami śmiesznych telefonów i takich Lordoziaków wyjaśniających ludzi, jakby miał taki flow jak kiedyś to możliwe że miałby na to wystarczająca widownię żeby przeżyć (ale że pewnie jest nudnym benzowrakiem będzie stypix i depresja jak u Ogra ze go nikt nie chce oglądać xD).
  • Odpowiedz