Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Notes: patrz synu jaki kr3tyn, idziesz do piwnicy bo cię biją w szkole, matka drze się, a stary bije za nic i pije
----> izolujesz się od społeczeństwa bo cię odrzuciło ------> dostajesz chorób społecznych -----> wolisz już siedzieć w piwbicy niż być zaatakowany przez ludzi.

Jak tego się nie przerwie w wieku 7 lat to piwnica będzie światem a internet oknem w samotnej wieży, bezpiecznej latarni
  • Odpowiedz
@Jan_Maj a tak właściwie to co byś chciał, żeby upośledzeni dalej płodzili upośledzonych? Wtedy będzie git? Przecież to koło s----------a nigdy się nie skończy w taki sposób.
Ja mam pretensje tylko do starych, nie do świata.
Nie próbuje zniszczyć życia na siłę innym plując jadem z piwnicy.
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: Ale jak społeczeństwo cię odrzuci i siedzisz w piwnicy to musisz z niej wyjść żeby próbować dalej i bez znaczenia jakie kto ma zaburzenia w głowie, wyjście z piwnicy to czynnik niezbędny do każdej opcji poprawy sytuacji
  • Odpowiedz
@michalcorobisz a dlaczego społeczeństwo odrzuciło? Drogą losowania czy po prostu przegryw jest wlurwiajacy i nie do zniesienia dlatego nikt nie chce przebywać w jego towarzystwie? Począwszy od kumpli skończywszy na kobietach. To nie społeczeństwo jest winne tylko przegryw
  • Odpowiedz
@Notes:

większe grono osób zgodnie umawia się i wybiera jedną osobę z całego towarzystwa które będzie przez nich gnębione bez powodu.

Mnie bo byłem najmniejszy w szkole, innych bo byli najbrzydsi, skończ trollować łbie
  • Odpowiedz
W------l w szkole zawsze dostawały osoby które najnormalniej w świecie na to zasłużyły

@Notes: XD

Bo ja jestem zdania że muszą mieć jakiś powód który ich do tego prowokuje.

Na opinii którego konkretnie psychologa się opierasz? Zimbardo, Starowicza, kogoś innego? Ktoś złośliwy stwierdziłby że to "chłopski rozum", ale przecież przypadkiem pominąłeś materiał źródłowy, prawda?
  • Odpowiedz
@Jan_Maj nie uwierzę w ten argument. To tylko twoja głowa wypiera fakt, że musiałeś czymś w------c i znalazłeś sobie wymówkę że ktoś ci dokuczał ze względu na wzrost.
Wiesz jak ja to pamiętam? Co najmniejsi byli od dziecka tak sfrustrowani tym, że są kurduplami że musieli robić wokół siebie trochę zamętu żeby ich ktokolwiek w inny sposób (hehe) zauważył :)
Najczęściej wyglądało to tak, że byli najgłośniejsi albo próbowali na przykład
  • Odpowiedz