Aktywne Wpisy

Wrrronika +333
Pluję z całego serca na h----d
Reklamy totolotka powinny być zakazane
Szczególnie, że próbują złapać ludzi na taką tanią obietnicę, karmiąc nadzieję.
Polegać to można na działaniu, a nie na szczęściu. W życiu zdarzają się lepsze i gorsze okazje i mamy je wtedy złapać sami.
Ugh
Reklamy totolotka powinny być zakazane
Szczególnie, że próbują złapać ludzi na taką tanią obietnicę, karmiąc nadzieję.
Polegać to można na działaniu, a nie na szczęściu. W życiu zdarzają się lepsze i gorsze okazje i mamy je wtedy złapać sami.
Ugh
źródło: 1000060386
Pobierz
PorkaTurbo +232
#turboobrazki #portugalia #madera Fanal, położony na północno-zachodnim krańcu maderskiego płaskowyżu Paul da Serra, to jedno z najbardziej niezwykłych miejsc Atlantyku.
Gęsta mgła, powykręcane pnie i drzewa porośnięte mchem. Ten las jest częścią maderskiej Laurisilvy - reliktu dawnych lasów wawrzynolistnych, które w trzeciorzędzie porastały znaczną część Europy oraz rejony wokół Morza Śródziemnego. Do naszych czasów przetrwały jedynie na Maderze, Azorach i Wyspach Kanaryjskich.
Spacer tu daje poczucie
Gęsta mgła, powykręcane pnie i drzewa porośnięte mchem. Ten las jest częścią maderskiej Laurisilvy - reliktu dawnych lasów wawrzynolistnych, które w trzeciorzędzie porastały znaczną część Europy oraz rejony wokół Morza Śródziemnego. Do naszych czasów przetrwały jedynie na Maderze, Azorach i Wyspach Kanaryjskich.
Spacer tu daje poczucie
źródło: madera (4)
Pobierz

----> izolujesz się od społeczeństwa bo cię odrzuciło ------> dostajesz chorób społecznych -----> wolisz już siedzieć w piwbicy niż być zaatakowany przez ludzi.
Jak tego się nie przerwie w wieku 7 lat to piwnica będzie światem a internet oknem w samotnej wieży, bezpiecznej latarni
Ja mam pretensje tylko do starych, nie do świata.
Nie próbuje zniszczyć życia na siłę innym plując jadem z piwnicy.
Komentarz usunięty przez moderatora
Mnie bo byłem najmniejszy w szkole, innych bo byli najbrzydsi, skończ trollować łbie
@Notes: XD
Na opinii którego konkretnie psychologa się opierasz? Zimbardo, Starowicza, kogoś innego? Ktoś złośliwy stwierdziłby że to "chłopski rozum", ale przecież przypadkiem pominąłeś materiał źródłowy, prawda?
Wiesz jak ja to pamiętam? Co najmniejsi byli od dziecka tak sfrustrowani tym, że są kurduplami że musieli robić wokół siebie trochę zamętu żeby ich ktokolwiek w inny sposób (hehe) zauważył :)
Najczęściej wyglądało to tak, że byli najgłośniejsi albo próbowali na przykład