Aktywne Wpisy

bartlomiej_rakowski +810
Noo i to by było na tyle z dzisiejszych testów xD Sorry, że Was zawiodłem Szanowne Państwo, kochani moi. Zapytałem obsługę co jest pięć i powiedzieli, że dziś lepiej tego nie robić (uprzedziłem, że mam 3 wory butelek) bo sami jeszcze nie wiedzą i mają wytycznych jak postępować z butelkami bez znaku kaucji i dlatego też realizacja bonów jest utrudniona (naklejona kartka pic rel) - czyli pokrywa się to z tym co
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Gorące zawalone typem, który przywiózł śmieci do Lidla i się dziwi, że nie chcą mu za to zapłacić xDDD
To jest znak kaucji, jak macie butelkę z nim to wtedy odzyskacie 50 groszy albo 1 zł. Takie butelki są w sprzedaży od dzisiaj - w teorii, bo na razie sklepy wyprzedają zapasy bez tego oznaczenia.
Owszem, w ramach testów do końca września Lidl przyjmował śmieci i płacił 10 groszy od sztuki, ale
To jest znak kaucji, jak macie butelkę z nim to wtedy odzyskacie 50 groszy albo 1 zł. Takie butelki są w sprzedaży od dzisiaj - w teorii, bo na razie sklepy wyprzedają zapasy bez tego oznaczenia.
Owszem, w ramach testów do końca września Lidl przyjmował śmieci i płacił 10 groszy od sztuki, ale
źródło: temp_file4043699005369485722
Pobierz

No nie do końca się zgodzę, stary. Trochę idealizujesz tamte czasy - jasne, było fajnie, bo to nasza nostalgia, ale nie każdy gracz był jakimś wykluczonym mędrcem niezrozumianym przez świat. Różowe nie grały? Może nie w twoim otoczeniu, ale były, tylko nikt nie traktował ich serio.
No i dalej są takie, co patrzą na graczy jak na przegrywów, jakby człowiek odpalał gierkę zamiast iść do wojska albo upolować mamuta.
Bardziej idealizuję tą inność na tle normictwa. Żeby nie popaść w skrajność w poczuciu bycia lepszym lub gorszym.
Całkiem za dzieciaka mogłem mieć takie myśli oj gdybym miał super kolegę byśmy sobie grali do nocy, robili rajdy z kumplami
Minusy tekstu:
• Struktura jest chaotyczna. Wątki się przeplatają, miejscami trudno się połapać, do czego autor się odnosi.
• Bardzo dużo dygresji. Przez to główny przekaz się rozmywa, a całość sprawia wrażenie nieuporządkowanej „laurki”.
• Sporo powtórzeń i urwanych myśli. Niektóre zdania są rozwleczone i można by je skrócić.
• Brak spójnej pointy — tekst się urywa, nie prowadzi do konkretnego wniosku.
Potrzeba bycia innym jest jednocześnie męcząca jak i wzmacniająca.
Jako dzieciak wkurzało mnie podejście
Najpiękniejsze w tym wszystkim było to. Że równocześnie na rynku mieliśmy kilka generacji. xD
Pewnie dlatego do tej pory ciepło wspominam PS2 a PS3 trochę mniej choć PS3
Mając psx z zazdrością czytałem o Saturnie i n64. Nie wspominając o dziurze generacyjnej w postaci: nesa i snesa, bo byłem wówczas zdany na loterię, którą wystawiał rusek na straganie.
Z internetem nie było aż tak źle pamiętam że jak weszła moda na dzieci neo to się grało....
Btw, moja żona(dziś okolice 40) gra w rts, RPG i lubi to. Co teraz?
o w mordę jakbym spotkał dziewczynę co lubi RTSy/RPG i ogarnia muzykę to można wiele innych rzeczy odpuścić strasznie mi takie cechy (humanistka) imponują a gry są głównie pretekstem. Niestety częściej spotykałem się z opinią że kobiety nie lubią nie tego, nie lubią tamtego, trzeba być poważnym one nie lubią historii tylko imprezy ale nigdy o historii bo jeszcze się zanudzi. Teraz częściowo wiem dlaczego ale
I tak, większość lasek zawsze była pusta jak bęben i nadają się tylko do jednorazowych przygód... Ale!
Ale jest takie, że można je
a potem pewne rzeczy sobie wkręcałem - chłopaki lubią kolor czerwony a ja niebieski, chłopaki grają w FPSy ja w buduję sobie nową bazę (potem okazało się że jednak inni nie są aż tak zero-jedynkowi) czy inni słuchają rapsów a nie.Za dzieciaka takie