Aktywne Wpisy

M4rcinS +81
Jedna z użytkowniczek serwisu LinkedIn nagłośniła sytuację, do której doszło podczas podróży Flixbusem. Kobieta opisuje, że podróżowała autokarem do Poznania. W czasie jazdy doszło do niebezpiecznej sytuacji, ponieważ pojazd zderzył się z dziką zwierzyną. Prawdopodobnie był to łoś. Po uderzaniu autokar został uszkodzony. W przedniej szybie miała zrobić się duża dziura.
Pasażerowie pytali kierowcę autokaru Flixbusa, co w tej sytuacji, ten miał stwierdzić, że tylko wypali papierosa i pojazd rusza w dalszą
źródło: elastyczne-podejscie-do-procedur
Pobierz
cheture +5
dlaczego nie śpicie i co macie na swoje usprawiedliwienie

#nieruchomosci #wysryw #zalesie
W moim mieście widzę spowolnienie ale spadków cen u deweloperów to już nie xd. Dlatego uznałem, że wole dać moje oszczędności Januszowi z wąsem niż deweloperowi na kolejne Ferrari. Od stycznia przeglądam praktycznie codziennie oferty i to jest dramat. ''Okazji'' nie ma. Jak już jest coś ciekawego to musisz wyłożyć dodatkowe za 15k na pośrednika i nie zamierzam tego robić szukam tylko bez pośredników. Interesuje mnie 50m 2 pokoje przez ten czas były może 3 mieszkania które spełniały moje wymagania jeśli chodzi o lokalizacje i stan. Czyli do remontu niski blok ocieplony max 1 piętro jeśli nie ma windy. Ceny normalne za ile te 3 oferty poszły to 350/365/380 a często Janusze za ten sam stan chcą po 450 i więcej xd. I te oferty stoją kilka miesięcy. Już mnie trochę męczy to szukanie i czekanie bo nie widzę żeby miały być te mityczne spadki. Osiedle na którym mi najbardziej zależało nie ma ofert do remontu. Myślicie żeby roznosić karteczki kupię mieszkanie bez pośredników po osiedlach? Czy nie ma to większego sensu?
Kolejna sprawa która mnie denerwuje i męczy to jak dochodzi do oglądania mieszkania i negocjacji ceny i dajesz logiczne argumenty ceny transakcyjne że mieszkania takie w takim stanie sprzedawały się za X i możesz dać np. 50k mniej to zaraz jest HUR DUR chyba pana p------o niech pan nie traci mojego czasu itp XD. Ja wiem że te Janusze często nie widziały w rękach 50k i że każdy chce sprzedać jak najdrożej a kupujący kupić jak najtaniej tylko no właśnie ja podaje ceny po ile te mieszkania schodzą a nie poniżej wartości. Masakra już mi się odechciewa szukać.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi