Aktywne Wpisy

maybe +111
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +71
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Już ponad miesiąc od tego czasu, a są dosłownie 2 gry dostępne - Mario Kart World i Donkey Kong Bananza xd
Nie wiem czy to zawsze tak było z premierami konsol, że na początku nie było w co grać?
Ja na razie nawet nie łapię żadnego FOMO że muszę kupić NS2 tylko sobie spokojnie ogrywam gierki na Switchu 1.
#nintendoswitch #nintendo #konsole #gry
Na NS1 na premierę było całkiem sporo większych, naprawdę dobrych tytułów, a tutaj chyba postanowili dopasować się poziomem do Xboxa i PSa xD
@trevoz: przecież na premiere S1 to była jedynie zelda z nowości do ogarnia, typowy start konsolowy mamy aktualnie.
Dwa wybitne exclusiby to i tak naprawde niezły wynik, zobacz sobie co było do ogrania na premiere PS5 albo XSX
@trevoz: Tak Ci się wydaje, sprzedaje się lepiej niż switch 1, np. w Japonii to 3 razy lepiej. :)
@trevoz: wygląda, że tak bo sprzedaje się bardzo dobrze.
@trevoz: też to robię tylko na NS2 w 60 klatkach. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@OlFunkyBastard: sprzedawała się dobrze na początku, bo było dużo preorderów. W ostatnich tygodniach sprzedaż mocno siadła.
@trevoz: tak
Nie ale co ty chcesz dostać miesiąc po premierze? Porównaj sobie takiego switcha 1 po 2 miesiącach co np. z exów 1‑2‑Switch, Snipperclips, Super Bomberman i Fast RMX. Bo Mario Kart 8 deluxe i Zelda BoW to były też na nintendo Wii