Wpis z mikrobloga

@VZee: uposażenia nie da się pobierać przypadkowo, zwłaszcza jeśli się go nie pobiera

https://demagog.org.pl/fake_news/pierwsza-dama-otrzyma-pensje-w-wysokosci-18-tys-zlotych-fake-news/

Na tej podstawie dowiadujemy się, że pierwsza dama w dalszym ciągu nie otrzymuje i nie będzie otrzymywać wynagrodzenia.

Weźcie się wszyscy internetowi wojownicy zajmijcie jakąś lepszą sprawą. Tak samo nienawidze pisu i wszystkiego co jest związane z ich mafią, ale zaczynacie n---------ć losowo w ludzi którzy nic nie zrobili. A jest to niemały wyczyn znaleźć w
  • Odpowiedz
@KrzysztofBossak: bo nie można zmusić do wypełniania obowiązków pierwszej damy dorosłej osoby, jeżeli się na to nie zgodzi? Nie wiem co to za fikołek, że osoba mająca pełną zdolność do czynności prawnych i która musi podjąć świadomą decyzję że takie obowiązki będzie wypełniać robi coś wbrew własnej woli.

Swoją drogą w drugiej kadencji już kompletnie olała swojego męża debila i się nigdzie nie pojawiała, więc masz przykład, że jest to
  • Odpowiedz
@meemphis11 „Tak – Agata Kornhauser‑Duda była aktywną Pierwszą Damą i patronką wielu inicjatyw charytatywnych, edukacyjnych oraz pomocowych, zarówno w Polsce, jak i za granicą. Szczególnie silnie angażowała się w pomoc młodzieży, seniorom, osobom niepełnosprawnym oraz uchodźcom. Nie była jedynie bierną postacią — jej działalność miała charakter długofalowy i różnorodny.”
  • Odpowiedz
@KrzysztofBossak: przecież to ty się spłakałeś że babę zrobili pierwszą damą wbrew jej woli. Nie wiem, zatoczyła się i wylądowała w Pałacu Prezydenckimi xd Nawet jeśli nie pobiera pensji, to ZUS i szmaty o nieokreślonej wartości już jej opłacamy. A skoro jest przyssana do państwowego cyca, to nie wiem czemu nie miałaby być poddana publicznej krytyce tak, jak każdy inny funkcjonariusz publiczny.
  • Odpowiedz
@VZee: ja sie spłakałem? to ty sie zesrałeś, że ktoś kto nigdy nie zabiegał o te funkcje i być może nie miał ochoty być na świeczniku nie ma ochoty wypełniać dyplomatycznych rytuałów. i prawdopodobnie nigdy nie ogarniesz tego że to nie ona została demokratyczne wybrana na te funkcję, wiec niby z jakiej paki ma wypełniać obowiązki o które nigdy nie prosiła? powtarzam to chyba 5 raz, rozmowa z tobą to
  • Odpowiedz
@KrzysztofBossak: do k*rwy nędzy, to jest osoba opłacana z naszych podatków. Jak nie chce wypełniać obowiązków, to niech odda hajs za ZUS i szmaty które jej ufundowaliśmy razem z paragonami przez te dziesięć lat. Długo jeszcze będziesz usprawiedliwiał dorosłą babę, że ponosi konsekwencje swoich świadomych decyzji?

Zostanie pierwszą damą przez przypadek jest tak prawdopodobne jak zrobienie bachora przez przypadek. Do jednego i drugiego jednak potrzebujesz jakiegoś fiuta w swoim otoczeniu,
  • Odpowiedz
@galicjanin: Żona Kwaśniewieskiego starsze mirki powinny pamiętać, że to ona Polaków "nauczyła" manier przy stole. Żona komucha i w sumie pewnie też komunistka prywatnie jest, a się szybko oboje dostosował do standardów cywilizacji zachodniej ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@KrzysztofBossak: niezły incydent kałowy odwaliłeś koleś :D masz zjazd psychiczny wywołany zusem i szmatami xD popełiła duży błąd bo wyszła za dudę - samo to nie jest już karą? ile k---a można karać za to samo xD

nie mam na ciebie siły, dodaje do czarnej listy najwiekszych zjebów, raczej tam są korwiniści i pisowskie trolle, pakuj się do pokeballa
  • Odpowiedz