@meemphis11: postawie sie w roli adwokata diabła. czy ona kandydowała na urząd pierwszej damy? czy o niego zabiegała? może miała swoje życie i swoją pracę i nie interesowało jej zostanie pierwszą damą i dawanie idotycznych wywiadów? pisowców można j---ć za milion rzeczy, ale hejtowanie żony dudy bo nie dawała wywiadów jest w topce nagłupszych ku temu powodów, gratuluję
@meemphis11: Widać między piątym a ósmym rokiem „aktywności” zrezygnowali nawet z nazywania jej pierwszą damą i została po prostu małżonką prezydenta RP. ( ͡°͜ʖ͡°)
i Jolę Kwaśniewską, bo była bardzo aktywną pierwszą damą.
@galicjanin: Ona to mam wrażenie że jakby po A. Kwaśniewskim wystartowała, to mogłaby te wybory wygrać. Bardzo szanowana i lubiana, 1000 razy bardziej niż jej mąż.
pierwsza debilowa jest pierwszą żoną prezydenta, która z tej racji ciągnie od nas wszystkich hajs, więc jej zasranym obowiązkiem jest latać i dawać idiotyczne wywiady.
czy ty w ogóle przeczytałeś to co napisałem? jak już to na pewno bez żadnego zrozumienia. Czy ona startowała w tych wyborach? czy wysłała CV na stanowisko "pierwsza dama"? Przeszła 3 etapy rekrutacji, i napisała list motywacyjny jak dobrą będzie pierwszą damą? Czy kiedykolwiek
@meemphis11: pamiętaj, że jest to pierwsza "oficjalna" pierwsza dama, która otrzymywała wynagrodzenie za bycie pierwszą damą. Całkiem solidna ta pensja była, coś koło 18 000 miesięcznie.
czy ona kandydowała na urząd pierwszej damy? czy o niego zabiegała
Tak, w sensie zrobił to jej mąż. Będąc w małżeństwie ma się duży wpływ na małżonka, a czasami nawet ponosi się odpowiedzialnośc za jego czyny. Jakoś prezydencka wypłata jej nie śmierdziała wiec teraz pora by wylądowała na śmietniku historii za swoje zeszmacenie
pamiętaj, że jest to pierwsza "oficjalna" pierwsza dama, która otrzymywała wynagrodzenie za bycie pierwszą damą. Całkiem solidna ta pensja była, coś koło 18 000 miesięcznie.
@Antorus: daleko mi do bronienia pisu ALE: nie otrzymywała
@KrzysztofBossak: przecież ta kobieta jest dorosła i z tego co wiem nikt jej nie ubezwłasnowolnił, więc została pierwszą damą z własnej woli. Uposażenia z tej racji też raczej się nie da pobierać przypadkowo.
10 lat egzystencji jako pierwsza dama a zostanie zapamiętana z niczego
#polityka #bekazpisu #sejm
źródło: Screenshot_20250731-093711~2
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°)
@galicjanin: Ona to mam wrażenie że jakby po A. Kwaśniewskim wystartowała, to mogłaby te wybory wygrać. Bardzo szanowana i lubiana, 1000 razy bardziej niż jej mąż.
Jakby ktoś szukał to się nazywa "Prezydentowa bez barier"
@galicjanin: Dokładnie ten sam spin jest grzany na każdego prezydenta przez jego opozycję. Było DOKŁADNIE to samo o Macronie i Obamie.
Może ma to po prostu w dupie i chciała żyć po staremu? ¯\(ツ)/¯
czy ty w ogóle przeczytałeś to co napisałem? jak już to na pewno bez żadnego zrozumienia. Czy ona startowała w tych wyborach? czy wysłała CV na stanowisko "pierwsza dama"? Przeszła 3 etapy rekrutacji, i napisała list motywacyjny jak dobrą będzie pierwszą damą? Czy kiedykolwiek
Tak, w sensie zrobił to jej mąż. Będąc w małżeństwie ma się duży wpływ na małżonka, a czasami nawet ponosi się odpowiedzialnośc za jego czyny. Jakoś prezydencka wypłata jej nie śmierdziała wiec teraz pora by wylądowała na śmietniku historii za swoje zeszmacenie
@meemphis11: a nie mogła tego
@Antorus: daleko mi do bronienia pisu ALE: nie otrzymywała
A mieszkamy w USA, Niemczech czy Francji, że mamy je kojarzyć? Czy w Polsce?