Wpis z mikrobloga

@Mega_Smieszek: Ma kibel na woreczki ale szczerze to nie potrafię pojąć jak można się zesrać w tak małym pomieszczeniu w którym zaraz będzie się jadło kolację czy tam obiad a potem siedzisko na kompie albo szło spać XD To kibel z oknem czasem ciężko uwierzyć a co dopiero taki p--------k XD Też bym wolał chodzić w krzaki
  • Odpowiedz
@Fantomo: ja nie jestem w stanie zrozumiec czemu oni nie chodza po prostu do talet ale chociaz niech jakos niedaleko tych toalet stoją, to nie! musi byc zadupie gdzie tego nie ma i srac w nocnik! to jest to!
  • Odpowiedz
@Dejwor: Widać że nie jeździsz po kraju, publicznych kubki praktycznie nie ma, to jest promil a nie procent. Poza stacjami i MOP nigdzie się nie wysrasz jak człowiek. Poza centrami handlowymi starego typu gdzie jeszcze robili kible, i stacjami paliw to można spotkać kible w parkach w centrach miast i to tych większych przeważnie
  • Odpowiedz
@Fantomo: jezeli oni sie przemieszcaja samochodem to moga wejsc do stacji paliw a w kazdej jest toaleta bo kazda ma hot dogi itd, jezeli im takie zycie pasuje to spoko dla mnie to chyba by bylo za duzo motania zalatwiac sie do takiej taloety zamiast normalnie
  • Odpowiedz