Aktywne Wpisy

waro +115
Wymęczyłem 2 sezon... ze szczególnym naciskiem na słowo "wymęczyłem".
1 sezon był dla mnie po prostu ok. Nie porwał, ale dał trochę przyjemności. Za największą jego wadę uznałem dosyć małą ilość humoru sytuacyjnego. Ot, cały sezon to był taki zbiór skeczy, mniej bądź bardziej udanych.
W 2 sezonie zmienia się to diametralnie... i wyszło po prostu fatalnie.
I
1 sezon był dla mnie po prostu ok. Nie porwał, ale dał trochę przyjemności. Za największą jego wadę uznałem dosyć małą ilość humoru sytuacyjnego. Ot, cały sezon to był taki zbiór skeczy, mniej bądź bardziej udanych.
W 2 sezonie zmienia się to diametralnie... i wyszło po prostu fatalnie.
I
źródło: images
Pobierz
uncle_freddie +262
Skok na 2,00 m podczas tokijskiej ulewy, który dał Marii Żodzik rekord życiowy i wicemistrozstwo Świata (。◕‿‿◕。)
MIRROR: https://streamin.me/v/6180ceb3
#lekkoatletyka #lekkoatletykagif
MIRROR: https://streamin.me/v/6180ceb3
#lekkoatletyka #lekkoatletykagif

.
Czy mój przypadek da się w jakiś sposób naprawić, a jeśli tak to jak?
Mam 25 lat i nigdy nie miałem ani przyjaciół, ani kolegów. Przez całą szkołę doświadczałem ostracyzmu społecznego, siedziałem sam w ławce, nikt się do mnie nie odzywał, nikt nigdy nie zaprosił mnie na urodziny. Całe życie byłm odrzucany, nawet gdy próbowałem nawiązać jakikolwiek kontakt. Ludzie brali mnie za dziwaka.
Nie potrafię rozmawiać, jestem cichy. Podejrzewam, że mogę mieć autyzm, ale nigdy nie robiłem żadnych testów.
Kiedy piszę, że nie mam nikogo, to mówię dosłownie. To nie przenośnia - naprawdę nie mam żadnych znajomych. Nawet skasowałem socjal media, bo i tak z nikim nie pisałem.
Nawet w inernecie nigdy nie potrafiłem znalezc znajomego i na wykopie pisali mi, że jestem dziwny / autystyczny, wiec chyba jest cos na rzeczy.
Nawet jakbym znalazl to nie wiem jakbym mial sie zachować i o czym pisać. 25 lat totalnej samotności zrobiło swoje, nie jestem przystosowany do życia w spoleczenstwie.
Jeśli chodzi o rodzinę, to trudno ją tak naprawdę nazwać - niebieska karta, alkoholizm, p-----c, rozwód itp itd.
#psychologia #pytanie #medycyna
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: ostracyzm
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi