Aktywne Wpisy

Mirki, mamy 2026 rok. Ε»yjemy w czasach βcyfrowej pustyniβ - niby kaΕΌdy ma 5G, telefon pod rΔkΔ
i setki znajomych w social mediach, a jak przychodzi co do czego, to wieczory spΔdzamy, gapiΔ
c siΔ w niebieskie ΕwiatΕo monitora.
MΓ³wi siΔ o epidemii samotnoΕci, ale jak to wyglΔ da u nas, na Mirko? Czy faktycznie zamknΔliΕmy siΔ w piwnicach, czy moΕΌe to tylko stereotyp? WyΕΔ czajΔ c wyjΕcia do pracy, szkoΕy czy po buΕki - jak
MΓ³wi siΔ o epidemii samotnoΕci, ale jak to wyglΔ da u nas, na Mirko? Czy faktycznie zamknΔliΕmy siΔ w piwnicach, czy moΕΌe to tylko stereotyp? WyΕΔ czajΔ c wyjΕcia do pracy, szkoΕy czy po buΕki - jak
Jak czΔsto spotykasz siΔ z ludΕΊmi twarzΔ w twarz (poza pracΔ /szkoΕΔ )?
- Codziennie (mam paczkΔ znajomych / partnera / itp) 20.7% (600)
- Bardzo czΔsto (3-4 razy w tygodniu) 4.8% (139)
- Regularnie (1-2 razy w tygodniu, gΕΓ³wnie weekend) 14.3% (416)
- Sporadycznie (raz na dwa tygodnie) 14.9% (433)
- Rzadko (raz na miesiΔ c lub rzadziej) 20.3% (589)
- Prawie wcale (nie pamiΔtam kiedy) 8.0% (232)
- Tylko kontakt online (wykop, komunikatory) 2.2% (65)
- ChciaΕbym czΔΕciej, ale nie mam z kim 6.0% (175)
- Jestem Εwiadomym samotnikiem i tak mi najlepiej 7.7% (222)
- Inne - wyjaΕniΔ w komentarzu 1.0% (29)

Kantar +116
OglΔ
dam inne ujΔcia tej akcji.
Tu juΕΌ muszΔ wybuchnΔ Δ jakieΕ zamieszki.
Co do c---a. KoleΕ nawet nie byΕ agresywny. Nawet po dostaniu gazem uniΓ³sΕ dΕoΕ w gΓ³rΔ i zajΔ Ε siΔ podniesieniem z ziemi kobiety, ktΓ³rΔ popchnΔ Ε agent.
Tak potem opieraΕ siΔ aresztowi, ale to taka szybka eskalacja z d--y do tego jeszcze majΔ c gaz na twarzy, ΕΌe nie dziwi mnie jak mu podniosΕa siΔ adrenalina.
Tu juΕΌ muszΔ wybuchnΔ Δ jakieΕ zamieszki.
Co do c---a. KoleΕ nawet nie byΕ agresywny. Nawet po dostaniu gazem uniΓ³sΕ dΕoΕ w gΓ³rΔ i zajΔ Ε siΔ podniesieniem z ziemi kobiety, ktΓ³rΔ popchnΔ Ε agent.
Tak potem opieraΕ siΔ aresztowi, ale to taka szybka eskalacja z d--y do tego jeszcze majΔ c gaz na twarzy, ΕΌe nie dziwi mnie jak mu podniosΕa siΔ adrenalina.
ΕΊrΓ³dΕo: IMG_6881
Pobierz

ΕΊrΓ³dΕo: temp_file8478388044409862094
Pobierz