Wpis z mikrobloga

@kuba-rozpruwa: zastanawiam się skąd lewaki sądzą, że przeciwnicy imigracji chcieliby wyrzucić modelowych tymczasowych pracowników z kraju

to raczej trzeba model piłkarski przerzucić na innych, przyjeżdżasz na 2-3 lata i w----------z
  • Odpowiedz
@tyrytyty: Jak będziecie sprawdzać "modelowych" pracowników i ile czasu już pracują? Wiadomo, "modelowy" ale zasiedzieć się nie może ( ͡° ͜ʖ ͡°) By nie było - dla mnie każdy popełniający przestępstwo - wypad. Totalna nagonka obecnie, jest umotywowana politycznie.
  • Odpowiedz
@tyrytyty: Ja myślę że jest potrzeba sprowadzania ludzi do roboty, sami zrobiliśmy problem bezdzietnością. Nielegalnych wszystkich won. Nie jestem za najazdem na ludzi, którzy faktycznie przyjechali pracować, sam mam takich w robocie.
  • Odpowiedz
zastanawiam się skąd lewaki sądzą, że przeciwnicy imigracji chcieliby wyrzucić modelowych tymczasowych pracowników z kraju

@tyrytyty: Bo takie g---o promują pisowscy politycy i TV Republika? Jak odróżniasz nielegalnego imigranta od legalnego po zdjęciu? Matecki ostatnio na twitterze "nielegalni uchodźcy zrobili sobie wioske pod drzewem" a to byli obywatele RP
Nagonka jest na każdego ciemnej skóry w pl
  • Odpowiedz