Wpis z mikrobloga

@huncwot_: Sam jesteś zamrożony. Nic nie jest rozpatrywane - rząd już dawno potwierdził że jest to kluczowa inwestycja. Niemcy wykorzystują dostępne środki prawne żeby bronić swoich interesów.
Ja wiem że ty byś się cieszył razem z pisbotami gdyby do inwestycji nie doszło bo można byłoby pluć na Tuska. Jak zwykle Polska nieważna, ważne że Tusk oberwie.
  • Odpowiedz
  • 0
@IksdeHeheh: Tusk ma totalnie wywalone na sprawy kraju, już nawet nie chce mu się udawać, że cokolwiek robi. jedyne co mu zostało to ujadanie na pis. sprawy Świnoujścia miał gdzieś i za pierwszym razem gdy był premierem i obecnie. Ważne, dla ciebie i reszty przygłupów, że może straszyć pisem, bo nic innego nie umie
  • Odpowiedz
  • 1
@Piperke: no jest wstrzymane, nasz "sojusznik" kolejny raz blokuje rozwój, naszej infrastruktury na Bałtyku, norma
nie ma się czym przejmować
za czasów pierwszej Zielonej Wyspy Donek powiedział, że Niemcy tak ułożą rurę z gazem, by nie blokowała trasy do portu. no i nie uwierzysz, co zrobili Niemcy
  • Odpowiedz
@huncwot_: jedyne ujadanie jakie widzę to twoje, radosc ze coś gdzieś nie wyszło bo Tusk jest u władzy. Szkoda ze partyjny interes i wasza nienawiść jest większa niż interes Polski.
  • Odpowiedz
@huncwot_: oprócz generycznych tekstów wprost z zarublika tv potrafisz coś powiedzieć? Czy to demolowanie kraju jest z tobą w pokoju? Rozumiem że terminal w Świnoujściu jest demolowaniem i razem z Niemcami chcesz go wstrzymać.
  • Odpowiedz
  • 0
@IksdeHeheh: co prawda, jak za czasów pierwszej Zielonej Wyspy, nie udało się Tuskowi, zablokować budowy elektrowni atomowej ale za to, powiedział, że może druga powstanie a może nie
po przegranych wyborach, zrobił wjazd do NBP. ja rozumiem jakieś tam dobro kraju ale prywatna zemsta jest ważniejsza; to że zagraniczni inwestorzy patrzą na takie rzeczy jak finansowe rezerwy kraju, czy bezpieczeństwo energetyczne, to jest betka, bo liczy się partyjny interes, by
@huncwot_ +2
"Cały rząd jest sparaliżowany strachem. O schyłkowym Donaldzie Tusku" 😥
Okazuje się, że większość społeczeństwa nie jest, jak większość wykopu i oczekuje czegoś więcej, jak dawać się tylko karmić 8 gwiazdkami 😓
Cale szczęście, na wykopie czas się zatrzymał i wygląda jakby dalej rządził pis 🤗
#bekazprawakow
  • Odpowiedz
@huncwot_: gdzie wstrzymał elektrownie xD? Ja rozumiem że za PiS to już wybudowali a Tusk ją zburzył xD
A nie czekaj przecież pisowcy mają wielki sukces z przewaleniem milardów na elektrownie w Ostrołęce i powołaniem spółek dla elektrowni atomowej, które pochłonęły miliony na wypłaty i nawet łopaty w ziemię nie wbito xD
  • Odpowiedz
  • 0
@IksdeHeheh: upierdoił budowę elektrowni gdy pierwszy raz był premierem
następnie chciał anulować lokalizację obecnie budowanej elektorwnii
doucz się co zrobił pis w sprawie budowy elektrownii
i co tam widziałeś w linku co wstawiłem? może i dalej brak strategii gospodarczej ale za to, nawet mu się nie chce "dzień dobry" ministrom powiedzieć
  • Odpowiedz
@huncwot_: a dobra, faktycznie zapomniałem o sukcesie Izery xD
No i faktycznie przekop też się udał i teraz można kajakiem pływać po Wiśle. Mała cena (kilka mld) za ten pisowski sukces. I ty coś o demolowaniu kraju piszesz xD
  • Odpowiedz