Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +367

mlody_czyzyk23 +81
Życie jest przewrotne :(
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

koniec MEGALOMANI 💪
#dobrazmiana #bekazpisu #neuropa #4konserwy #polityka
źródło: IMG_8851
PobierzJa wiem że ty byś się cieszył razem z pisbotami gdyby do inwestycji nie doszło bo można byłoby pluć na Tuska. Jak zwykle Polska nieważna, ważne że Tusk oberwie.
to jest fenomen i paradoks jednocześnie, jak jesteście tym wszystkim, o co oskarżacie pisowców
nie ma się czym przejmować
za czasów pierwszej Zielonej Wyspy Donek powiedział, że Niemcy tak ułożą rurę z gazem, by nie blokowała trasy do portu. no i nie uwierzysz, co zrobili Niemcy
a wy jedynce co umiecie to ujadać na pis
Na rudego można pluć bez specjalnej okazji ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
po przegranych wyborach, zrobił wjazd do NBP. ja rozumiem jakieś tam dobro kraju ale prywatna zemsta jest ważniejsza; to że zagraniczni inwestorzy patrzą na takie rzeczy jak finansowe rezerwy kraju, czy bezpieczeństwo energetyczne, to jest betka, bo liczy się partyjny interes, by
Okazuje się, że większość społeczeństwa nie jest, jak większość wykopu i oczekuje czegoś więcej, jak dawać się tylko karmić 8 gwiazdkami 😓
Cale szczęście, na wykopie czas się zatrzymał i wygląda jakby dalej rządził pis 🤗
#bekazprawakow
A nie czekaj przecież pisowcy mają wielki sukces z przewaleniem milardów na elektrownie w Ostrołęce i powołaniem spółek dla elektrowni atomowej, które pochłonęły miliony na wypłaty i nawet łopaty w ziemię nie wbito xD
następnie chciał anulować lokalizację obecnie budowanej elektorwnii
doucz się co zrobił pis w sprawie budowy elektrownii
i co tam widziałeś w linku co wstawiłem? może i dalej brak strategii gospodarczej ale za to, nawet mu się nie chce "dzień dobry" ministrom powiedzieć
No i faktycznie przekop też się udał i teraz można kajakiem pływać po Wiśle. Mała cena (kilka mld) za ten pisowski sukces. I ty coś o demolowaniu kraju piszesz xD
wy nie dość że jesteście głupi, to jeszcze traktujecie to jako powód do chwalenia się
źródło: Zrzut ekranu 2025-07-27 o 13.37.16
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2025-07-27 o 13.41.45
Pobierzźródło: 652fcc4b95331d976ef999380524a77eaac70c2a8bfd53bce17622fb87cbc159
Pobierz