Aktywne Wpisy

Misaka +221
źródło: G37upXhXQAAqmzJ
Pobierz
yahoomlody +146
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: G37upXhXQAAqmzJ
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: comment_16258562138gtXoJJnXxYCAlzyFtL4pS
Pobierz@kuzio997: Się powinno się...I nigdy mi się to nie udało. Zawsze mi pielęgniarka powie, że to niech pan idzie i ustanie pierwszy i potem jest wyzywanie, krzyki, a finalnie przyjdzie jakaś w ciąży albo ktoś inny z książeczką i masz po zabawie. Ostatnio u urologa jeden typ zaczął mnie wyzywać od chujów i złapał mnie za klapki. Finalnie sobie stamtąd poszedłem.
Jednak się zgodzę, że na zadupiach to świat dżungli.
@fajny_kapelusz: Zdziwiłbyś się ile się tego boją.
W moim szpitalu powiatowym nawet Uwaga TVN była bo ordynator przyjmował od 9:00 rano JAKO CHIRURG i o 13:00 policja go zawinęła z prawie trzema promilami (pomijam co by było jakby go wezwali na oddział i miałby kogoś kroić). No i go w------i z roboty...na całe trzy tygodnie. To było z dekadę temu.
Moja była lekarka rodzinna (taka co nią była jak się rodziłem i byłem gówniakiem), uśmierciła jakiegoś dziadka w papierach bo wystawiła mu akt zgonu na podstawie rozmowy telefonicznej z wnuczką. I myślisz, że co jej zrobili? NIC. Nawet jak ją rodzina do sądu
Jak Ci odpiszą, żebyś wysłał dowody to stawiam Ci wakacje na Majorce.
Z mojego doświadczenia na cztery skargi odpisali raz cytuję "...wnikliwa kontrola przeprowadzona w pzoz nie wykazała nieprawidłowości".
Ludzie chyba myślą, że książki życzeń i zażaleń kiedykolwiek działały.