Aktywne Wpisy

CrispySabcia +2
#slubodpierwszegowejrzenia
Mam wrażenie, że większość osób uwzięła się a kołcza tylko dlatego, że jest kołczem xD A na razie z tych wszystkich trzech przejawia najwięcej inicjatywy i na razie jeszcze nie widziałam, by zrobił coś strasznego. Nawet jeżeli przeczytał to wszystko w poradniku to nie jedna chciałaby być tak dobrze traktowana. Zajebiście siestara, a już jest ten najgorszy. Wydaje mi się, że nie może aż tak fest grać w programie,
Mam wrażenie, że większość osób uwzięła się a kołcza tylko dlatego, że jest kołczem xD A na razie z tych wszystkich trzech przejawia najwięcej inicjatywy i na razie jeszcze nie widziałam, by zrobił coś strasznego. Nawet jeżeli przeczytał to wszystko w poradniku to nie jedna chciałaby być tak dobrze traktowana. Zajebiście siestara, a już jest ten najgorszy. Wydaje mi się, że nie może aż tak fest grać w programie,
potatojuice +20
#slubodpierwszegowejrzenia ok, jako facet, który był kiedyś na terapii dla par, wciąż staję po stronie kołcza. Rozmowa z psycholożką to była klasyka. Miałem podobną sytuację, tylko ja byłem tą j----ą HRówą. Prawda jest taka, że miałem wysrane na ten związek i to, jak moja dziewczyna się czuła w tym związku. Broniłem się tak samo jak HRówa: że jestem zmęczony, że ona sobie wymyśla, że przecież wszystko jest ok. Prawda była

84 ładowanie od nowości.
Logi tech flow cały czas dział w tle.
[ #mxmaster2s #mx2s #mysz #myszka #logitech #peryferia #peryferiapc #sprzetkomputerowy #pc ]