Wpis z mikrobloga

Jak czasami poczytać wykop to idzie się pośmiać. Ja wiem, że cała moderacja jest z Poznania, gdzie Trzaskowski miał największe poparcie w Polsce z dużych miast - 73% (nawet Warszawka miała 70%), ale ludzie. To serio trzeba być w bańce, bo podczas wyborów to oglądając wpisy tutaj serio myślałem, że Trzaskowski będzie miał 90% poparcia i wygra wybory z palcem w nosie.

No i wyszło jak wyszło. Jeszcze to płakanie, obwinianie reszty świata o bycie debilami, mówienie że wybory są sfałszowane. Moderacja co całą prawicę zbanowała.
#polityka
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jak na razie to się dobraliście do budżetu i struktur państwa, obsadzając nielegalnie stanowiska, wprowadzając komunistycznego zbrodniarza do trybunału konstytucyjnego i kradnąc na rekordową skalę pieniądze z budżetu państwa.

@Velociraptor_w_kubku: i już mi się nie podobasz kolego.
Po pierwsze to że jest się antyRafał to nie znaczy że jest się z PiS.
Po drugie skoro kradli dlaczego nie siedzą?
Minęło półtora roku. Wczoraj się o to zapytałem na Mikro i
BaviDamek - >Jak na razie to się dobraliście do budżetu i struktur państwa, obsadzają...

źródło: sddefault

Pobierz
  • Odpowiedz
@BaviDamek: Jak piszesz, że 2027 się do kogoś dobierzecie, to masz na myśli PIS, bo to on ma największe szanse na powrót do władzy.

Dwóch gnojków już siedziało to ich pisowski prezydent chował w swoim pałacu, a potem ułaskawił w podejrzanym trybie.

Ale to fakt, że komisje śledcze powinny działać szybciej, żeby sądy mogły zamykać pisowców i żeby Duda i Nawrocki nic innego nie robili tylko kompromitowali się ciągłymi ułaskawieniami.
  • Odpowiedz
@Velociraptor_w_kubku:
powołujesz się na sprawę Kamińskiego i Wąsika kiedy oni nic nie ukradli a przekroczyli uprawnienia. I to było dawno temu jak jeszcze Lepper żył. Już to któryś raz słysze.Co to ma wspólnego z tym złodziejstwem z lat 2015-23?
O KPO też pisałem. A co zrobiła koalicja z praworządnością? Nic. Odblokowali tylko dlatego że ich człowiek został premierem.
A tak w ogóle wiesz że KPO to są głównie pożyczki? Znasz kamienie milowe KPO?
BaviDamek - @Velociraptorwkubku: 
powołujesz się na sprawę Kamińskiego i Wąsika kiedy...

źródło: WEBP_SQUARE_1280

Pobierz
  • Odpowiedz