Aktywne Wpisy
Adek1243 +5
Witam. Mam 30 lat, żonę, dziecko w wieku 3 lat. Mam swoje mieszkanie w Katowicach - 3 pokoje, kredyt już spłacony. Pracuje w ww. miejscowości, zarabiam około 8 k na rękę, żona z 6 tys. Dostałem dzisiaj propozycje pracy w tej samej firmie, ale w oddziale w Warszawie za ok. 3.5 tys więcej, nie ma możliwości pracy zdalnej, myślicie, że warto się przenosić? Tam większe możliwości awansu. Zona mówi, że mógłbym tam

Altru +248
Nóż naostrzony. Jeszcze rok da radę.
źródło: temp_file8317251589463171101
Pobierz

No i wyszło jak wyszło. Jeszcze to płakanie, obwinianie reszty świata o bycie debilami, mówienie że wybory są sfałszowane. Moderacja co całą prawicę zbanowała.
#polityka
@Velociraptor_w_kubku: i już mi się nie podobasz kolego.
Po pierwsze to że jest się antyRafał to nie znaczy że jest się z PiS.
Po drugie skoro kradli dlaczego nie siedzą?
Minęło półtora roku. Wczoraj się o to zapytałem na Mikro i
źródło: sddefault
PobierzDwóch gnojków już siedziało to ich pisowski prezydent chował w swoim pałacu, a potem ułaskawił w podejrzanym trybie.
Ale to fakt, że komisje śledcze powinny działać szybciej, żeby sądy mogły zamykać pisowców i żeby Duda i Nawrocki nic innego nie robili tylko kompromitowali się ciągłymi ułaskawieniami.
powołujesz się na sprawę Kamińskiego i Wąsika kiedy oni nic nie ukradli a przekroczyli uprawnienia. I to było dawno temu jak jeszcze Lepper żył. Już to któryś raz słysze.Co to ma wspólnego z tym złodziejstwem z lat 2015-23?
O KPO też pisałem. A co zrobiła koalicja z praworządnością? Nic. Odblokowali tylko dlatego że ich człowiek został premierem.
A tak w ogóle wiesz że KPO to są głównie pożyczki? Znasz kamienie milowe KPO?
źródło: WEBP_SQUARE_1280
Pobierz