Wpis z mikrobloga

To były chore czasy,

@stevenhunter: One wrócą bo te sprzedajne s--------y podpisały nowy traktat pandemiczny z WHO który a zresztą wyguglaj se czym ten traktat grozi! W UK parlament mniejsząścią przegłosował pod koniec roku Testy Pandemiczne w całym kraju!!
  • Odpowiedz
@Ksiaze_Choroszczy: Pyszna odklejka, a jestem koneserem to się znam. Dla mnie to uczta xD

Po jednej stronie mamy kraj wykończony dekadami kolonialnego wyścigu zbrojeń, największą wojną w historii świata, podczas której prawie pozdychali z głodu, przychodzą faszyści, biorą kraj za pysk z wykorzystaniem paramilitarnych bojówek (a mieli ponad 2 miliony bojówkarzy), ludzie są mordowani za wyrażanie opinii.

Po drugiej stronie? Panu fafluchowi kazano zakładać maseczkę kiedy wychodzi z domu, żeby
  • Odpowiedz
Pan fafluch uważa, że te sytuacje są w jakikolwiek sposób porównywalne xD

@nevermoon: Fajnie ci sie film klei tylko z czym sie nie zgadzasz czy może oficjalne linki to so szurskie strony wygenerowane przez AI! bo takie p--------o wiesz gdzie p--------o to se możesz swoim kolegow wciskać ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
@Ksiaze_Choroszczy: porównanie zamykania przeciwników politycznych w obozach koncentracyjnych, ewentualnie zabijanie ich na ulicy za poglądy polityczne, przez bite 6 lat vs kawałek materiału na twarzy, noszony przez 3 lata(realnie nawet mniej), to jest kompromitacja inteligencji.
  • Odpowiedz
@Ksiaze_Choroszczy: Doskonały aromat lé'szur, dawaj tego więcej xd Traktat pandemiczny, mający ułatwić współpracę państw na wypadek kolejnej pandemii. Jaki spin, wariacie? WHO przejmuje władze nad Polską? Globaliści chcą wprowadzić dyktaturę? Przymusowe cipowanie? Kontrola populacji? Social credit score? Jestem gotowy na wszystko!
  • Odpowiedz
trollujesz mordo co nie? xD

@Hadolf_Itler: Uważaj co chcesz ¯\(ツ)/¯ Dałem ci linki do źródła tego o czym mówie to kurVa nie!

Wiesz lubie żartować i kręcić beke ale w takich tematach jestem poważny! A że ty już zapomniałeś jak było za czasów kowidka jak ci lasy zamykali to ci moge jedynie współczuć ()

A jak chcesz sie do czegoś p-------ć to przyjeb sie
  • Odpowiedz