Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kenteris: "nazwa dłuższa niż trwałość" to akurat pasuje do Varvatosa, przynajmniej u mnie tak było, przy nim Chanele to jak jakiś Kerosene, szkoda bo faktycznie ładny, zazdro jeśli na kimś trzyma się dłużej niż zamknięcie korka. A poliestrowa marynarka z Mango jest mniej sztuczna od kiblowego chemola Turathi.
  • Odpowiedz
"nazwa dłuższa niż trwałość" to akurat pasuje do Varvatosa, przynajmniej u mnie tak było, przy nim Chanele to jak jakiś Kerosene, szkoda bo faktycznie ładny, zazdro jeśli na kimś trzyma się dłużej niż zamknięcie korka. A poliestrowa marynarka z Mango jest mniej sztuczna od kiblowego chemola Turathi.

@krzych-ch: o jak ja się z Tobą Miras zgadzam. I z afnanem i z Varvatosem, a nad tym pierwszym mega ubolewam. XX Artisan
  • Odpowiedz
  • 1
@Kenteris
W sumie podepnę się pod post, od siebie polecam:
1. D&G light Blue Intense
2. Bvlgari Aqva Atlantiqve - mój najbardziej komplementowana przez samice zapach
3. Bvlgari Aqva Amara, które możecie u mnie nabyć w cenie promocyjnej
  • Odpowiedz
@Kenteris jest tyle fajnych perfum na lato.
Ode mnie
1- Armaf club de nuit iconic blue - w moim odczuciu lepszy Blue De CHANEL EDP - na początku lekko drażni nos a potem w moim odczuciu lepszy parametrami i projekcją
2- JPG Le beau EDT- na lato projekcja i parametry super
3- Versace Man Eau Fraiche- cena do jakości to topka na rynku, jak na cytrusy parametry zacne,trochę mnie zawiódł Extreeme ale chyba i tak
  • Odpowiedz
@Kenteris: Turathi blue początkowo zrobił na mnie ogromne wrażenie, nie czułem niczego podobnego wcześniej- po noszeniu jednak zaczęła mi przeszkadzać jego syntetyczność- poszedł w świat jednak jego DNA na tyle mi się spodobało że zamówiłem Vibrato. CHANEL allure sport Cologne mega wytrawne cytrusy- najlepsze w mainstream. A jak się Ciebie trzymają ? Robiłeś porównanie z dhc ?
  • Odpowiedz
  • 0
CHANEL allure sport Cologne mega wytrawne cytrusy- najlepsze w mainstream. A jak się Ciebie trzymają ? Robiłeś porównanie z dhc ?

@Gontareek: tak, ogólnie bardzo lubię ten profil zapachowy, te dość proste cytrusowe świeżaki i mam zarówno DHC, jak i Acqua Dell Elba Blu. Dodatkowo jeszcze wycofaną Zarę VL Summer i próbkę Jimmy Choo Ice i Chanel zarówno pod kątem samego zapachu, jak i trwałości jest u mnie najlepszy. Choć
  • Odpowiedz