Wpis z mikrobloga

✨️ Czy warto wrócić do byłego kolegi?
Miałam kolegę, z którym odnowiliśmy kontakt po latach. Spotykaliśmy się we dwoje. Rozmawialiśmy o wszystkim i niczym, całkiem przyjemnie spędzaliśmy czas, zero kontaktu fizycznego. Wiem, że nie jestem w jego typie wizualnym. Po jednym naszym spotkaniu uświadomiłam sobie, że zaczynam czuć do niego coś więcej. On mówił, że mnie (tylko) lubi. Wystraszyłam się, że zakocham się nieszczęśliwie i na spotkaniu jednoznacznie zerwałam z nim kontakt, dając do zrozumienia, że liczę na coś więcej, ale wiem, że on nie da mi tego. Teraz tego żałuję.
Jeśli jemu by zależało na tej relacji nawet koleżeńskiej, to chyba dążyłby do kontaktu mimo wszystko? No i czy jest sens się odzywać? Tęsknię, ale raczej nie mamy szans stworzyć związku, bo jego "typ urody" jest kompletnie inny niż ja. Chociaż nie wiem, co on myśli. Co robić. #niebieskiepaski #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki #pytanie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Co to za typ urody, że nie jesteś w jego typie?

Imo nie ma sensu odnawiać znajomości, skoro czujesz do niego coś więcej. Jeśli nigdy nie wykonał w twoją stronę żadnego ruchu, to chyba rzeczywiście go nie pociągasz.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
rozważny-badacz-73: wprost powiedział, że "(tylko) lubi"? Jeśli mówił, że "lubi" to wcale nie znaczy "nie" na więcej.

To "danie do zrozumienia, że liczysz na więcej" było jasne dla niego?

Można przecież wszystko przegadać zamiast się tylko domyślać i urywać
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): On lubi krągłe blondynki, a ja jestem szczupłą czarnulą. Pytałam go po co się spotykamy, a on mi powiedział, że mnie lubi. W końcu się zorientowałam, że boli mnie, kiedy słucham jego opowieści o próbach podrywu na basenie i rozmyślam nad jego głębokimi oczami i że to nie jest dla mnie tylko zwykły koleś. Powiedziałam mu, że nie jest dla mnie tylko kolegę, ale wiem, że nie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
profesjonalny-obserwator-43: wydaje się, że końcowa informacja była jasna, mógł być jednak zaskoczony i nie zatrybić od razu. Ale skoro powodem jest typ, to niekoniecznie są ostre, ja rozważyłbym też inne, szczególnie jeśli to kumpela by pytała. Może jeszcze napisze, no chyba że był to krótki kontakt po latach, to mniejsza szansa.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz