Aktywne Wpisy

yourgrandma +91
#wykopoweprzeboje
W głosowaniu wybraliście na następną kategorię edycji Piosenki afrykańskie.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. No i najlepiej napiszcie oddzielnie wykonawcę i tytuł (w tej kolejności
W głosowaniu wybraliście na następną kategorię edycji Piosenki afrykańskie.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. No i najlepiej napiszcie oddzielnie wykonawcę i tytuł (w tej kolejności
źródło: afrykanskie
Pobierz
No to zaczynamy to co tygryski lubią najbardziej, czyli żużlowy sezon 2026!
Zapraszam do typowania pierwszej kolejki PGE Ekstraligi!
Unia Leszno - Włókniarz Częstochowa
Sparta Wrocław - Falubaz Zielona Góra
GKM Grudziądz - Stal Gorzów
Zapraszam do typowania pierwszej kolejki PGE Ekstraligi!
Unia Leszno - Włókniarz Częstochowa
Sparta Wrocław - Falubaz Zielona Góra
GKM Grudziądz - Stal Gorzów
źródło: TyperŻużlowy2026
Pobierz

Miałam kolegę, z którym odnowiliśmy kontakt po latach. Spotykaliśmy się we dwoje. Rozmawialiśmy o wszystkim i niczym, całkiem przyjemnie spędzaliśmy czas, zero kontaktu fizycznego. Wiem, że nie jestem w jego typie wizualnym. Po jednym naszym spotkaniu uświadomiłam sobie, że zaczynam czuć do niego coś więcej. On mówił, że mnie (tylko) lubi. Wystraszyłam się, że zakocham się nieszczęśliwie i na spotkaniu jednoznacznie zerwałam z nim kontakt, dając do zrozumienia, że liczę na coś więcej, ale wiem, że on nie da mi tego. Teraz tego żałuję.
Jeśli jemu by zależało na tej relacji nawet koleżeńskiej, to chyba dążyłby do kontaktu mimo wszystko? No i czy jest sens się odzywać? Tęsknię, ale raczej nie mamy szans stworzyć związku, bo jego "typ urody" jest kompletnie inny niż ja. Chociaż nie wiem, co on myśli. Co robić. #niebieskiepaski #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki #pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Imo nie ma sensu odnawiać znajomości, skoro czujesz do niego coś więcej. Jeśli nigdy nie wykonał w twoją stronę żadnego ruchu, to chyba rzeczywiście go nie pociągasz.
@mirko_anonim: jak sobie pościeliłaś, tak się wyśpij.
To "danie do zrozumienia, że liczysz na więcej" było jasne dla niego?
Można przecież wszystko przegadać zamiast się tylko domyślać i urywać
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
Więc typ nieostry to inaczej:
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi