Wpis z mikrobloga

Jadę jutro w długą trasę i wreszcie mogę się uznać za w pełni dojrzałego i odpowiedzialnego uczestnika ruchu. Oficjalnie oświadczam i #chwalesie że nie będę zjeżdżał z lewego pasa gdy jakiś odpad społeczny jadący 170 po ekspresówce będzie mnie poganiał długimi. Do tej pory byłem zaszczuty i w takiej sytuacji potrafiłem przyspieszać znacznie ponad limit byle pod presją szybciej dokończyć wyprzedanie i zjechać na prawy. Na szczęście przemyślałem to i nie będą mi, uczciwemu obywatelowi, jakieś pomioty z kazirodczych związków dyktować, że wyprzedanie 130 lewym to zbyt wolno i muszę się usunąć. To oni są robactwem, a nie ja.

#bekazpodludzi #oswiadczenie #takaprawda #prawojazdy #polskiedrogi #patologiazewsi
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Do tej pory byłem zaszczuty i w takiej sytuacji potrafiłem przyspieszać znacznie ponad limit byle pod presją szybciej dokończyć wyprzedanie i zjechać na prawy.

@SoplicaTadeusz: Czyli chwalisz się, że cofasz się w rozwoju? Robiłeś coś co mogło cię irytować przez sam fakt migania światłąmi przez patusa, ale teraz zamierzasz sam sie w niego zamienić i wymierzasz urojoną sprawiedliwość? xD

Jak chcesz coś zmienić to zainstaluj kamerę przód+tył i zgłaszaj patusów
  • Odpowiedz
@SoplicaTadeusz: Ok, źle przeczytałem, ale poniższą sugestię mógłbyś zastosować ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jak chcesz coś zmienić to zainstaluj kamerę przód+tył i zgłaszaj patusów na policję

Bo na razie policja potrafi ukarać z błyskanie tylko jeśli ostrzegasz przed ich kontrola xD
  • Odpowiedz