Aktywne Wpisy

michalxd21 +93
Tak czasem sobie siedzę i myślę - że jednak w zajebistych czasach żyjemy. Nie doceniamy jaki skok zanotowaliśmy. Jakie mamy możliwości względem naszych przodków.
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
źródło: image
Pobierz
elgebar +15
polskie gastro to taka patologia, że jeść mi się odechciało. 82 zł za 2 takie porcje w kabarecie (╯°□°)╯︵ ┻━┻ #lublin #gastronomia
źródło: polskiegastro
Pobierz

źródło: image
PobierzMaki były nawet 300 000 bo tyle kosztowały te wymaksione (że tak napiszę) wersje PC MAC "tarka do serów", kilka lat potem M1/M2 znacznie tańsze są równie mocne, coś takiego.
A ile byś dał za Apple Vision PRO? 40 000? Na godzinę zabawy bo potem czoło jak przejechane żelazkiem.
Z pozerem
Fajny czysty system jest też.
Minus taki, że tnie się jak p----------y czasami, trzeba wyłączyć i włączyć xD. Nawet siajomi się tak nie cięło. Przez większość czasu jest git, ale jak na słonku się nagrzeje, masz w tle Google maps, janosik, yt, a do tego odpalisz coś jeszcze to płynnie nie działa xD.
Trochę beka, bo niby flagowiec takiej firmy jak Google, a
@cyganztorunia: no, i co, mieszkasz dalej w pl czy gdzieś za granicą?
Owszem pixel 10 ma mieć lepszy CPU. Tu polecacie też Samsungi A56 a te też mają Exynos.
Telefon kupiłbym jeszcze raz, bo to taki iPhone wśród androidów mam wrażenie. Tylko bez tego całego scamu.
To że teraz mają promocje to chwilowa sytuacja, za tydzień jej nie będzie, a za 2 może będzie w Polsce.