Wpis z mikrobloga

@qyk akat z tych 3 bab bym wyjął chojecka. Co by nie mówić całym swoim życiem pomagała różnym przybłęda. Reszta to kawiorowa lewica, która w życiu 5 zł nikomu nie pożyczyła xs
  • Odpowiedz
@Kolegiusz: Ochojska to akurat największa menda z nich wszystkich.Przeczytaj sobie sprawozdanie finansowe tego jej PAH. Budżet ponad 50 mln z czego 80% idzie na wynagrodzenia i jakieś faktury kosztowe samej fundacji.
  • Odpowiedz
@zonecom ale ona ci coś zabrała z kieszeni? Ja akurat jestem tak stary że pamiętał kto woził pomoc do Jugosławii w czasach kiedy ty się do plastiku nie umiałeś wysrac. Można jej wiele zarzucić ale realnie pomagała i nie robiła z tego cyrku jak Owsiak. A że zachciało jej się polityki to już inna sprawa.
  • Odpowiedz
@Kolegiusz: Ochojska? Ta ideologicznie odklejona typiarka? Co jak co, nie można jej odmówić konsekwencji w działaniu, ale kuźwa, to co ona opowiada to srogie piguły.
  • Odpowiedz
  • 0
@qyk co to za kolekcja w-----------h bab? Dodaj jeszcze Żukowską, ta z vifonem na głowie, babcie kasie i ta od strajków co robiła zbiórki a potem się zawineła
  • Odpowiedz
od głoszenia jescze nie umarł.

@Kolegiusz: no ja nie jestem co do tego taki pewny, bo jej poglądy są absolutnie sprzeczne z naszym interesem. Jest za migracją, za przyjmowaniem migrantów w bliżej nieokreślonej liczbie, jest za pomocą wszystkim i, jak sama stwierdziła "Żaden migrant nie popełnił przestępstwa".

Nie wiem jak mocno trzeba być odklejonym od rzeczywistości, żeby takie tezy głosić. Niebezpieczne tezy.
  • Odpowiedz
@Kolegiusz: migrant to osoba migrująca, nie ma znaczenia skąd dokąd. Imigrant to osoba, która do danego miejsca przybyła. Imigrant jest podzbiorem zbioru migrantów.

Dokształć się człowieku "xD"
  • Odpowiedz
@Kolegiusz: Emigracja to wyjazd ze swojego Państwa. Imigracja to przyjazd do innego kraju. Migracja to zmiana miejsca pobytu, może być również zagraniczna. Wyzywasz ludzi a sam pokazujesz że jesteś klaunem. Teraz rozumiem czemu bronisz Ochojskiej.
  • Odpowiedz