Aktywne Wpisy

mirko_anonim +24
✨️ Czy brak wiedzy ogólnej w związku to norma? Ⓘ
Pytanie do #niebieskiepaski w #zwiazki
Od roku jestem w związku z dziewczyną. Oboje mamy okolo 27 lat, oboje zwykla korpo praca w duzym miescie w obszarze finanse/IT. Szczerze mówiąc to jest to mój pierwszy długi związek i wcześniejsze znajomości z dziewczynami nie dochodziły do takiego etapu więc nie jestem w stanie ocenić czy to normalne wśród #rozowepaski .
Pytanie do #niebieskiepaski w #zwiazki
Od roku jestem w związku z dziewczyną. Oboje mamy okolo 27 lat, oboje zwykla korpo praca w duzym miescie w obszarze finanse/IT. Szczerze mówiąc to jest to mój pierwszy długi związek i wcześniejsze znajomości z dziewczynami nie dochodziły do takiego etapu więc nie jestem w stanie ocenić czy to normalne wśród #rozowepaski .

mirko_anonim +2
✨️ Problemy w związku: Ślub czy rozstanie? Ⓘ
TL:DR moja dziewczyna namawia mnie na ślub, a ja nie widzę w tym żadnego sensu
Mirki mam taki "problem"? Otóż jestem w związku z moją kobietą od prawie 4 lat, od 3 lat mieszkamy razem (wiek: ja 28l. ona 30l.) dogadujemy się w miarę i pod kątem życia codziennego jest okej. Od 3 miesięcy mieszkamy razem w jej mieszkaniu, wcześniej mieszkaliśmy w jednym z największych miast
TL:DR moja dziewczyna namawia mnie na ślub, a ja nie widzę w tym żadnego sensu
Mirki mam taki "problem"? Otóż jestem w związku z moją kobietą od prawie 4 lat, od 3 lat mieszkamy razem (wiek: ja 28l. ona 30l.) dogadujemy się w miarę i pod kątem życia codziennego jest okej. Od 3 miesięcy mieszkamy razem w jej mieszkaniu, wcześniej mieszkaliśmy w jednym z największych miast

Jak ktos nie widzial tego filmiku i nie slyszal o tej akcji to juz tlumacze. 4 typow po sluzbie ze skarbowki darlo ryja pod blokiem i pili piwsko. Podjechal patrol umundurowany w skladzie facet i baba a te zuliki nie uwierzyly, ze oni sa z policji i obezwladnili tego psa a pozniej siedzieli na nim z 10 min przy totalnej biernosci tej baby co byla z nim na sluzbie. Ba! Przez wiekszosc czasu jej w ogole nie ma w kadrze bo gdzies sobie lazi nie myslac nawet zeby pomoc swojemu koledze. Hehehe w koncu te typki wolaja ja i musztruja zeby pokazala legitymacje a ta grzecznie wykonuje polecenie a pozniej kaza jej isc do radiowozu i znalezc legitymacje jego kolegi co ona rowniez pokornie wykonuje i sobie idzie.. xDDD Powtarzam 4 zuliki ze skarbowki walace piwsko ustawiaja do pionu babe na sluzbie z policji ktora ma w dupie swojego kolege na ktorym te typki siedza i ani mysli mu pomoc albo chociaz slownie jakos na nich wplynac. Po prostu te zule ja ustawiaja do pionu a ona zachowuje sie jak petent, ktory przyszedl zapytac doktora czy go laskawie przyjmie poza kolejka bo numerki sie skonczyly xDDD
Aha i na koniec powiem wam, ze nie zycze nigdy natrafic na babe policjantke i miec z taka do czynienia. Zazwyczaj sa wredne, chamskie i nieprzyjemne. Na pomoc nie masz z ich strony co liczyc no chyba, ze ci trzeba dowalic to i owszem chetnie to zrobia a wiem co mowie bo juz kilka razy mialem watpliwa przyjemnosc miec z babami policjantkami do czynienia. Z facetem psem to tam jeszcze w miare normalnie to idzie ale z baba.. uuu to dopiero dramaty xD
źródło: obraz
PobierzPrzecież umundurowany policjant nie musi pokazywać legitymacji. Wiec po co ona biegła im ja donieść?
@kamil-tika: nie wiem co w tej historii brzmi bardziej absurdalnie xD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@kamil-tika: co