Wpis z mikrobloga

Podsumujmy sobie ta porute Policja vs KAS. Tak jak zawsze to mowie baby do policji nie nadaja sie totalnie. Widzialem juz setki interwencji na filmikach i one zazwyczaj ograniczaja sie do pozorowanych dzialan. Nie ma z nich zadnego pozytku. Jak jest patrol mieszany to chlop jest sam i sam musi sie szarpac z jakims bandziorem. Baba lazi tylko nad nimi i pozoruje. Totalnie zmarnowane pieniadze na te baby w policji a zarabiaja tyle samo co facet przy przydatnosci do sluzby w okolicach 0%.

Jak ktos nie widzial tego filmiku i nie slyszal o tej akcji to juz tlumacze. 4 typow po sluzbie ze skarbowki darlo ryja pod blokiem i pili piwsko. Podjechal patrol umundurowany w skladzie facet i baba a te zuliki nie uwierzyly, ze oni sa z policji i obezwladnili tego psa a pozniej siedzieli na nim z 10 min przy totalnej biernosci tej baby co byla z nim na sluzbie. Ba! Przez wiekszosc czasu jej w ogole nie ma w kadrze bo gdzies sobie lazi nie myslac nawet zeby pomoc swojemu koledze. Hehehe w koncu te typki wolaja ja i musztruja zeby pokazala legitymacje a ta grzecznie wykonuje polecenie a pozniej kaza jej isc do radiowozu i znalezc legitymacje jego kolegi co ona rowniez pokornie wykonuje i sobie idzie.. xDDD Powtarzam 4 zuliki ze skarbowki walace piwsko ustawiaja do pionu babe na sluzbie z policji ktora ma w dupie swojego kolege na ktorym te typki siedza i ani mysli mu pomoc albo chociaz slownie jakos na nich wplynac. Po prostu te zule ja ustawiaja do pionu a ona zachowuje sie jak petent, ktory przyszedl zapytac doktora czy go laskawie przyjmie poza kolejka bo numerki sie skonczyly xDDD

Aha i na koniec powiem wam, ze nie zycze nigdy natrafic na babe policjantke i miec z taka do czynienia. Zazwyczaj sa wredne, chamskie i nieprzyjemne. Na pomoc nie masz z ich strony co liczyc no chyba, ze ci trzeba dowalic to i owszem chetnie to zrobia a wiem co mowie bo juz kilka razy mialem watpliwa przyjemnosc miec z babami policjantkami do czynienia. Z facetem psem to tam jeszcze w miare normalnie to idzie ale z baba.. uuu to dopiero dramaty xD

kamil-tika - Podsumujmy sobie ta porute Policja vs KAS. Tak jak zawsze to mowie baby ...

źródło: obraz

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 51
@kamil-tika: mnie tylko zastanawia jak do tego mogło dojść że jej kolegę obezwładniono, a jej wcale nie ma obok niego.

Przecież umundurowany policjant nie musi pokazywać legitymacji. Wiec po co ona biegła im ja donieść?
  • Odpowiedz
4 typow po sluzbie ze skarbowki darlo ryja pod blokiem i pili piwsko. Podjechal patrol umundurowany w skladzie facet i baba a te zuliki nie uwierzyly, ze oni sa z policji i obezwladnili tego psa a pozniej siedzieli na nim z 10 min przy totalnej biernosci tej baby

@kamil-tika: nie wiem co w tej historii brzmi bardziej absurdalnie xD
  • Odpowiedz
@abvq: Brakuje policjantów i policja obniżyła wymagania, więc biorą byle kogo, tu ewidentnie oboje powinni wylecieć ze służby, bo chłop dał się zdominować przez grupę żuli, a baba nie zareagowała jak jej kolegę biją, a przecież sytuacja i ja dotyczy, bo mogliby ja zgwałcić, a ta się zachowuje jakby to oni byli policjantami i wykonuje ich polecenia. Kur to bandziory mają słuchać policję, a nie odwrotnie, przecież oni by go
  • Odpowiedz
@kamil-tika: Kiedyś w Gdańsku na Przymorzu wezwałem w nocy policje bo sąsiad recydywa latał z siekierą i walił po drzwiach. Przyjechali po zaledwie 30 min a policjantka bała sie do sąsiada podejść czy odezwać. Na koniec zapytała mnie czy nie lepiej żebym opuścił swoje mieszkanie xDDD ale uj dajmy im pracę za nic i dobre pensje, o które facet musi walczyć
  • Odpowiedz
@kamil-tika: przecież w policji służą laski koło 50- 60kg wagi. Co one mogą zrobic dorosłemu facetowi? A w niektórych służbach typu właśnie policja czy sg albo wojsko jest mnóstwo kobiet, które mają łatwiejsze testy sprawnościowe xd
  • Odpowiedz
@kamil-tika: w normalnym, wolnym kraju policjanci nie baliby się w takiej sytuacji użyć broni palnej. Tam powinny być co najmniej dwa ciała, a pozostałości po 25 lat w pierdelku bożym za doprowadzenie do takiej sytuacji.
  • Odpowiedz
  • 1
@centerario: no wlasnie wiec po cholere takie baby przyjmuja jak one sie do tego w ogole nie nadaja? A z tym 50-60kg to przesadziles bo przyjmuja tez takie 160 cm albo jeszcze mniej co maja ze 40 kg xD
  • Odpowiedz
@kamil-tika: brakowało zeby jeszcze im obciagnela na miejscu. Babsztyle w policji to mogą najwyzej robić przy biurku, bo na patrolu to są kulą u nogi. Tak samo w wojsku, baby mogą być przecież sanitariuszkami, kucharkami itp. no ale wyobraźcie sobie iść do boju mając obok siebie Julkę 50kg z okresem xddd
  • Odpowiedz