Aktywne Wpisy

gedzior84 +1739
Mircy, chyba udało mi się pokonać nowotwór :)
Dajcie kilka plusów na pokrzepienie, bo właśnie jestem po operce.
Kamień z serca i guz z trzustki...
#nowotwory #zdrowie #zebroplusy
Dajcie kilka plusów na pokrzepienie, bo właśnie jestem po operce.
Kamień z serca i guz z trzustki...
#nowotwory #zdrowie #zebroplusy
źródło: IMG_20250716_203324
Pobierz
Foxing +160
Restauracje w #polska kompletnie p----------o i odkleiło od zarobków przeciętnego człowieka. Pizzerie w szczególności └[⚆ᴥ⚆]┘
#pizza #pysznepl #takaprawda #gastronomia
#pizza #pysznepl #takaprawda #gastronomia
źródło: Screenshot 2025-07-16 at 19-34-06 Pizzeria Maximus Czeladź - Zamów z Dostawą Pyszne.pl
Pobierz

NIżej pierwszy lepszy
#raportzpanstwasrodka
źródło: image
Pobierz@Chilli_Heatwave: Bo można profilować takie osoby na podstawie samym danych, które dają za darmo: gdzie, kiedy i jak oceniają + nawyki połączone z demografią. Robota człowieka jest na razie dokładniejsza, ale analizowa jakościowa przez AI, którego nie cierpię daje u mnie w firmie całkiem zbliżone wyniki ( i z uwaględnieniem banchmark zbieranych od nastu lat) za o wiele mniejszy koszt. W
@Ggggghhhhhh: Ty zacząłeś zawracać gitarę najpierw telewizorem, teraz telefonem z HyperOS xd Twoje potrzeby mnie na tyle interesują co kolor skóry twojej partnerki\partnera
Telewizor wystawiłem na tag OLED, twoje przegrywowe kumple z tego goovnotagu doj38ali się do mnie, bo to jest ich hobby.
Wróćmy do meritum sprawy.
1. Gdzie napisałem, że ty kłamiesz?
@Ggggghhhhhh: Skoro tak chcesz - gdzie stwierdziłem, że zarzucam ci, że kłamiesz?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000003580
PobierzAd.1.
źródło: 1000003584
PobierzGdzie napisałem, że kłamiesz?
Uderz w stół, a nożyce się odezwą.( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000003587
PobierzPokazałem moją skrzynkę z wysłanymi wiadomościami. Gdybym skasował wiadomości, to twoje konto było by widoczne.
Spójrz prawdzie w oczy.
Ja to wiem i ty to wiesz.
Bez odbioru.