Wpis z mikrobloga

via Wykop
  • 1
@Sefton: wpis, iz da sie sledzic aktywnosc

@Chilli_Heatwave: Bo można profilować takie osoby na podstawie samym danych, które dają za darmo: gdzie, kiedy i jak oceniają + nawyki połączone z demografią. Robota człowieka jest na razie dokładniejsza, ale analizowa jakościowa przez AI, którego nie cierpię daje u mnie w firmie całkiem zbliżone wyniki ( i z uwaględnieniem banchmark zbieranych od nastu lat) za o wiele mniejszy koszt. W
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
Xiaomi 15 Ultra przewyższa moje potrzeby, tak jak Honor 7 Pro i Pixel 9 Pro Xl, ale to są szczegóły, którymi nie powinieneś zaprzątać swojej głowy.

@Ggggghhhhhh: Ty zacząłeś zawracać gitarę najpierw telewizorem, teraz telefonem z HyperOS xd Twoje potrzeby mnie na tyle interesują co kolor skóry twojej partnerki\partnera
  • Odpowiedz
  • 0
@Sefton: co ty p--------z?!
Telewizor wystawiłem na tag OLED, twoje przegrywowe kumple z tego goovnotagu doj38ali się do mnie, bo to jest ich hobby.

Wróćmy do meritum sprawy.
1. Gdzie napisałem, że ty kłamiesz?
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
Wróćmy do meritum.

1. Gdzie napisałem, że Ty kłamiesz?

@Ggggghhhhhh: Skoro tak chcesz - gdzie stwierdziłem, że zarzucam ci, że kłamiesz?
  • Odpowiedz
  • 0
@Sefton: kłamiesz, że wysłałem ci zdjęcie telewizora i poszło w twój spam.
Pokazałem moją skrzynkę z wysłanymi wiadomościami. Gdybym skasował wiadomości, to twoje konto było by widoczne.
Spójrz prawdzie w oczy.
Ja to wiem i ty to wiesz.
  • Odpowiedz