@Ggggghhhhhh: 1. Gdzie kłamię? 2. Jasne, że mam lepsze zajęcia. Ale frytek też nie jem dla zdrowia Trzy wpisy pod rząd, Do dwóch swoim sam się nie stosujesz IV. Nie stać mnie na zarabianie 15k 5. Pokaż setny raz zdjęcie telewizora
@Sefton: 1. Gdzie napisałem, że Ty kłamiesz? 2. Te lepsze zajęcia są tak samo negatywne i bezowocne (nie licząc kilkunastu plusów)? To jest między Tobą a frytkami, Ja nie wnikam. 3. Sfazowany jestem, mondrowanie się w Internetach to "guilty pleasure" w tym stanie. Ale, tylko, gdy mam rację.( ͡
@Ggggghhhhhh: Jasne, że nie kłamię, też nie mam już twoich spamów na skrzynce. No i Xiaomi 15 ultra nie jest taki zły, ciesz się tym na co cie stać względem potrzeb
Sure, mate. Ja pokazałem swoje wszystkie wysłane wiadomości, innych nie wysłałem, ale jeśli ty otrzymałeś, to nie wątpię, że masz rację. Xiaomi 15 Ultra przewyższa moje potrzeby, tak jak Honor 7 Pro i Pixel 9 Pro Xl, ale to są szczegóły, którymi nie powinieneś zaprzątać swojej głowy.
Eh przegapiłem info, że znowu była podwyżka minimalnej. I znowu zarabiam tylko 500zł więcej od sprzątaczki. 10 lat nabijania doświadczenia, 10 lat pracy jako grafik z czego 6 lat wypruwania sobie żył w agencji reklamowej i wszystko c---a warte.
NIżej pierwszy lepszy
#raportzpanstwasrodka
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
#takaprawda
1. Gdzie kłamię?
2. Jasne, że mam lepsze zajęcia. Ale frytek też nie jem dla zdrowia
Trzy wpisy pod rząd, Do dwóch swoim sam się nie stosujesz
IV. Nie stać mnie na zarabianie 15k
5. Pokaż setny raz zdjęcie telewizora
1. Gdzie napisałem, że Ty kłamiesz?
2. Te lepsze zajęcia są tak samo negatywne i bezowocne (nie licząc kilkunastu plusów)?
To jest między Tobą a frytkami, Ja nie wnikam.
3. Sfazowany jestem, mondrowanie się w Internetach to "guilty pleasure" w tym stanie.
Ale, tylko, gdy mam rację.( ͡
źródło: 1000003571
Pobierz@Chilli_Heatwave: A zacytujesz do czego się konkretnie odnosisz bo tego akurat nie wiadomo więc i o wnioski ciężko xd
źródło: 1000003576
Pobierzźródło: 1000003574
PobierzMasz rację.
Live long and prosper.
Ja pokazałem swoje wszystkie wysłane wiadomości, innych nie wysłałem, ale jeśli ty otrzymałeś, to nie wątpię, że masz rację.
Xiaomi 15 Ultra przewyższa moje potrzeby, tak jak Honor 7 Pro i Pixel 9 Pro Xl, ale to są szczegóły, którymi nie powinieneś zaprzątać swojej głowy.