Wpis z mikrobloga

ktos mi napisze tldr jakie zarzuty niby ma gosc ktory se streamuje, kreci beczke z pelnoletnich polek i teraz niby czytam naglowek ze grozi mu do 8lat? XD jak u mnie w miesce typ zgwalcil swoja żonkę to dostał zawiasy i dalej ją bałamuci aż całe osiedle huczy że go nie zamkneli
#ajemge1
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@asdfiksowy @KonTrojanski6-10-21
bezpośrednio nie bo za takie akty jest ban z miejsca na kick/twichh, ale pośrednio jest masa, przecież on wszystko strimuje

Analiza godna naszego wymiaru sprawiedliwości.
Gość dostał areszt bo po pierwsze miał zawiasy aktualne. Po drugie szkoda mu na prawnika, chociaż zgarniał w tydzień średnią roczną zarobków w tym kraju. Chłop jakby miał do wyboru wydać 20 tysięcy na w miarę dobrego prawnika i odzyskać te koszty w
  • Odpowiedz
@mexxl: a to nie jest tak ze np zawiasy za jazde po alkoholu nijak sie moja do pobicia kogos ? zawiasy miał za podszywanie sie, a tu ma art za pokazywanie nagości i wykorzystanie kogos kto nie był trzezwy czy tam zdrowy
  • Odpowiedz
  • 0
@Yasir nie.
Działa to tak, że jak masz wyrok za jazdę i pobijesz kogoś to nie traktuje się tego jako recydywy, ale tylko w sprawie sądowej, a nie wniosku o areszt.
Jak masz zawiasy za jedno przestępstwo i prokurator chce przybyć areszt tymczasowy za zupełnie inne, a zawsze znajdzie jakiś pretekst to jak nie masz w miarę ogarniętego prawnika to idziesz na sankcje.
Ciekawostka. Jak idziesz siedzieć za pobicie, a jednocześnie
  • Odpowiedz
@mexxl: jaka anazliza? sobie coś dopowiadasz. Tłumaczę jak było, zarówno na kick jak twitch jest ban za s--s czy nagość, ale chyba każdy może się domyśleć co się działał pod stołem, dlaczego kamerka podniesiona wyżej została itp
  • Odpowiedz